Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Thermosflessen en bekers

Thermosflessen en bekers

Thermosflessen en thermosbekers De mooiste en meest bruikbare thermoflessen kunt u bij ons in de shop vinden. Wij bieden u als groothandel verschillende modellen, soorten, kleuren en types aan. Thermosflessen en thermosbekers zijn een leuk middel om als...

» lees meer informatie
Prijs
op aanvraag

Thermosflessen en thermosbekers

De mooiste en meest bruikbare thermoflessen kunt u bij ons in de shop vinden. Wij bieden u als groothandel verschillende modellen, soorten, kleuren en types aan. Thermosflessen en thermosbekers zijn een leuk middel om als aanvulling te gebruiken op uw promotiemateriaal. Daarnaast is het zo dat een thermosfles zeer functioneel is en daardoor bij vrijwel iedereen in de smaak zal vallen.

Wilt u uniek voor de dag komen? » Kies dan voor het graveren van uw rvs heupflessen, rvs thermosflessen of rvs drinkflessen

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Thermosflessen en thermosbekers bedrukken

Thermosflessen bedrukkenBent u op zoek naar een compact maar toch functioneel en leuk product? Dan is een bedrukte thermosfles wellicht dé uitkomst! Onze thermosflessen en thermosbekers kunt u voorzien van uw logo, slogan of tekst. Dit kan tegen de scherpste prijzen doordat wij beschikken over onze eigen drukkerij. tevens krijgt u een gratis proefdruk, zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Liever een gegraveerde thermosfles?

Bedrukte thermosflessen zijn een leuk en compact middel om als aanvulling te gebruiken op uw promotiemateriaal. Daarnaast is het zo dat een thermosfles zeer functioneel is en daardoor bij vrijwel iedereen in de smaak zal vallen.Op zoek naar een mooie thermosfles met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een thermosbekers. 

Bedrukte thermosfles kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw thermosfles laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over thermosflessen, neem gerust contact met ons op.

Een bedrukte thermosfles kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken/graveren bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops