Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Tuinaccessoires

Tuinaccessoires

Relatiegeschenken voor de tuinliefhebber Tuinaccessoires, daar kunt u de tuinliefhebber vast en zeker blij mee maken! Het aanbod accessoires voor de tuin is nog in ontwikkeling, onze inkopers zorgen voor een mooie collectie tuinartikelen.  

» lees meer informatie

Relatiegeschenken voor de tuinliefhebber

Tuinaccessoires, daar kunt u de tuinliefhebber vast en zeker blij mee maken! Het aanbod accessoires voor de tuin is nog in ontwikkeling, onze inkopers zorgen voor een mooie collectie tuinartikelen.

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte tuinaccessoires

Op zoek naar een tuinaccessoires voor uw relatie? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een thermometer met uw logo. Een bedrukte thermometer is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt.

Thermometer laten bedrukken met uw logo

Een buitenthermometer is praktisch en u maakt tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf. De prijzen voor deze thermometers zijn inclusief bedrukking met uw logo in 1 kleur. Stuur bij de offerte aanvraag uw logo en eventuele wensen mee.

Tuinaccessoires bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop tuinartikelen laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende tuinaccessoires. 

Bedrukte tuinartikelen kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw tuinartikelen laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren. Wilt u meer informatie over tuinartikelen, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte tuinartikelen kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken of graveren bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops