Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Seatzac bedrukken

Seatzac bedrukken met uw logo! De Seatzac is een relax product waar uw klanten veel plezier aan zullen beleven, thuis op vakantie of tijdens een dagje op het strand. De Seatzac is een uniek en origineel relatiegeschenk. Het voordeel is dat uw logo groot te bedrukken is op dit...

» lees meer informatie

Seatzac bedrukken met uw logo!

De Seatzac is een relax product waar uw klanten veel plezier aan zullen beleven, thuis op vakantie of tijdens een dagje op het strand. De Seatzac is een uniek en origineel relatiegeschenk. Het voordeel is dat uw logo groot te bedrukken is op dit product. Wij drukken uw logo aan de zijkant zodat het altijd opvalt tijdens het gebruik. Wilt u de SeatZac laten bedrukken met uw logo of reclame boodschap dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren razendsnel uit voorraad.

Seatzac als relatiegeschenk of promotieartikel

De SeatZac is perfect inzetbaar als origineel en uniek relatiegeschenk. Uw klanten zullen enorm verrast zijn met dit product. Ook een onbedrukte Seatzac is leuk om weg te geven als bijvoorbeeld een eindejaars artikel of kerstgeschenk. Dus zoek u nog een origineel relatiegechenk dan is de Seatzac wellicht iets voor uw bedrijf. De Seatzac is binnen enkele minuten vulbaar met 400 liter lucht en is gemaakt van sterk polyester maar weegt toch niet meer dan 750 gram. 

SeatZac als verkoopondersteunend product

U kunt met de SeatZac eenvoudig uw verkoop promoten. Denk eens aan een gratis Seatzac bij een aankoop van bijvoorbeeld een flatscreen tv, een bankstel of een scooter. De SeatZac is in vrijwel iedere bedrijftak inzetbaar als promotieartikel. De SeatZac is leverbaar in paars, oranje, blauw, groen, roze en zwart.

Groothandel in bedrukte Seatzacs

Giftsdirect is uw groothandel in Seatzacs. Door onze scherpe inkoopprijzen en extra groot drukformaat drukken wij dagelijks vele Seatzacs voor de Nederlandse en Belgische markt. Onze Seatzacs zijn niet alleen goedkoop maar ook razendsnel leverbaar. Wil u Seatzacs laten bedrukken met uw logo vraag ons dan naar de beste prijzen!

Seatzacs als geschenk

Seatzacs zijn een perfect relatiegeschenk of promotieartikel. Een bedrukte Seatzac is niet alleen geschikt als zomer artikel maar denkt u ook eens aan de feestdagen. Een Seatzac is namelijk ook een leuk artikel voor in een kerstpakket of relatiecadeau. 

Seatzac voor kerstpakket

Een seatzac is een leuk geschenk voor de feestdagen, denk eens aan een bedrukte seatzac voor uw relaties of voor uw personeel. Een bedrukte seatzac is dus zeer geschikt als kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Laat uw seatzacs razendsnel bedrukken bij Giftsdirect.nl. Wij leveren seatzacs direct uit voorraad.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman