Seatzac bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Seatzac als relatiegeschenk of promotieartikel

De SeatZac is perfect inzetbaar als origineel en uniek relatiegeschenk. Uw klanten zullen enorm verrast zijn met dit product. Ook een onbedrukte Seatzac is leuk om weg te geven als bijvoorbeeld een eindejaars artikel of kerstgeschenk. Dus zoek u nog een origineel relatiegechenk dan is de Seatzac wellicht iets voor uw bedrijf. De Seatzac is binnen enkele minuten vulbaar met 400 liter lucht en is gemaakt van sterk polyester maar weegt toch niet meer dan 750 gram. 

U kunt met de SeatZac eenvoudig uw verkoop promoten. Denk eens aan een gratis Seatzac bij een aankoop van bijvoorbeeld een flatscreen tv, een bankstel of een scooter. De SeatZac is in vrijwel iedere bedrijftak inzetbaar als promotieartikel. De SeatZac is leverbaar in paars, oranje, blauw, groen, roze en zwart.

Groothandel in bedrukte Seatzacs

Giftsdirect is uw groothandel in Seatzacs. Door onze scherpe inkoopprijzen en extra groot drukformaat drukken wij dagelijks vele Seatzacs voor de Nederlandse en Belgische markt. Onze Seatzacs zijn niet alleen goedkoop maar ook razendsnel leverbaar. Wil u Seatzacs laten bedrukken met uw logo vraag ons dan naar de beste prijzen!

Opblaasbare zitzakken bedrukken? Zet ze in als geschenk

Seatzacs zijn een perfect relatiegeschenk of promotieartikel. Een bedrukte Seatzac is niet alleen geschikt als zomer artikel maar denkt u ook eens aan de feestdagen. Een Seatzac is namelijk ook een leuk artikel voor in een kerstpakket of promotiecadeau

Een seatzac is een leuk geschenk voor de feestdagen, denk eens aan een bedrukte seatzac voor uw relaties of voor uw personeel. Een bedrukte seatzac is dus zeer geschikt als luxe kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Laat uw seatzacs razendsnel bedrukken bij Giftsdirect.nl. Wij leveren seatzacs direct uit voorraad.

Seatzac als kerstgeschenk

Misschien denkt u er niet zo snel aan maar een bedrukte seatzac is ook een perfect kerstgeschenk voor u personeel og voor uw relaties. Uw logo zal altijd en groot te zien zijn op het strand, de camping of tijdens een evenement. Wilt u bedrukte seatzacs met uw logo bestellen vraag ons dan naar de beste prijzen. Giftsdirect is de groothandel en specialist in bedrukte seatzacs.