Premium promotieartikelen bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


We bedrukken premiums en giveaways met uw logo

Alle premiums zijn heel geschikt om te laten bedrukken, graveren of borduren. Daarbij bepaalt u zelf het aantal kleuren en het ontwerp van de opdruk. De prijzen op onze website zijn inclusief bedrukking in één kleur. Stuurt u bij uw offerteaanvraag uw logo en/of speciale wensen mee, dan kunnen we u voorzien van een persoonlijke prijsopgave en een gratis digitale proefdruk.

Premiums en giveaways zijn altijd leuk om aan uw klanten te schenken op bijvoorbeeld een beurs, open dag of evenement. Giftsdirect.nl bedrukt premiums razendsnel met uw logo of reclame. Premiums zijn ook ideaal als klein geschenk voor uw bruiloft, sportevenement of als geschenk voor uw klanten. Laat nu snel een premium bedrukken of graveren met uw logo!

Ruim assortiment premiums

Giftsdirect.nl is groothandel op het gebied van bedrukte premiums zoals aanstekerssleutelhangersstressballen etc. maar daarnaast hebben we keuze uit een ruim assortiment bedrukte premiums zoals bijvoorbeeld pillendoosjes, buttons, stappentellers etc. U kunt al onze premiums laten bedrukken met uw logo, reclame of tekst. Wilt u premiums bestellen, wij maken graag een zeer scherpe offerte voor u op maat!

Levertijd bedrukte premiums ca. 5-7 werkdagen

Bedrukte premiums met uw logo zijn snel en eenvoudig te bestellen bij Giftsdirect.nl. U vraagt een offerte aan bij Giftsdirect.nl via onze site en binnen maximaal 2 uur heeft u een scherpe offerte van ons voor de bedrukte premiums. Als u ons uw logo per mail stuurt maken wij graag geheel vrijblijvend een gratis digitale proef voor u. Zo ziet u meteen hoe de bedrukte premiums er uit komen te zien met uw logo!