Oplader bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Opladers bedrukken met logo een als relatiegeschenk

Bij Giftsdirect bieden we een ruim assortiment aan opladers die u kunt laten bedrukken met uw logo of tekst. Zo kunt u kiezen voor een draadloze oplader of USB-lader in verschillende kleuren en vormen. Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u een geschikte oplader selecteren en deze laten bedrukken met uw logo of tekst.

Breed assortiment bedrukte opladers

Niet iedere telefoon kan dezelfde oplader gebruiken. Nieuwe telefoon beschikken over de mogelijkheid om draadloos opgeladen te kunnen worden. Telefoon die dit onder andere kunnen zijn de iPhone 11, 12, en SE, de Galaxy S20, S21, OnePlus 8 en 9 pro. Veel van de oudere telefoon hebben die functie niet voor die telefoon en moeten die nog met een kabel worden opgeladen. 

Vrijblijvend een offerte voor bedrukte opladers

Giftsdirect beschikt over een eigen drukkerij. Hierdoor houden we de kwaliteit van proces nauwkeurig in de gaten. Dit zorgt voor de hoogste resultaten, snelste levering en scherpste prijzen. Vraagt u nu een offerte aan en stuurt u gelijk uw logo bij, dan ontvangt u van ons vrijblijvend een proefdruk om de kwaliteit te garanderen.