Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mini paraplu's

Mini paraplu's

Mini paraplu's als relatiegeschenk Bent u op zoek naar een handig en functioneel relatiegeschenk? Dan zit u zeker goed met een opvouwbare mini-paraplu! Opvouwbare paraplu's zijn eenvoudig mee te nemen in een tas en zijn daarom populair op elke wisselvallige dag. Als relatiegeschenk...

» lees meer informatie

Mini paraplu's als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een handig en functioneel relatiegeschenk? Dan zit u zeker goed met een opvouwbare mini-paraplu! Opvouwbare paraplu's zijn eenvoudig mee te nemen in een tas en zijn daarom populair op elke wisselvallige dag. Als relatiegeschenk of eventueel als promotieartikel zijn ze erg populair.

Paraplu's worden namelijk niet weggegooid en verdwijnen ook niet ongebruikt in de schuur, maar krijgen een vast plekje in huis en komen tevoorschijn bij slecht weer. In een land als Nederland, waar het weer regelmatig wisselvallig en onvoorspelbaar is, is vooral de compacte opvouwbare paraplu populair. 

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte opvouwbare paraplu's 

mini paraplu bedrukkenOpvouwbare paraplu's zijn een ideaal relatiegeschenk: ze zijn compact, gemakkelijk mee te nemen en erg praktisch. Een bedrukte paraplu verdwijnt niet zomaar ongebruikt, maar komt op regenachtige dagen keer op keer van pas. Zo komt uw bedrijf herhaaldelijk onder de aandacht, zowel bij de ontvanger als bij gebruik op straat. Paraplu's met logo hebben dus een hoge zichtbaarheid!

Giftsdirect heeft een eigen drukkerij en kan daardoor opvouwbare paraplu's bedrukt leveren tegen een scherpe prijs en een korte levertijd. Stuurt u uw logo of opdruk mee bij uw offerte-aanvraag, dan ontvangt u van ons gratis een digitale proefdruk. We zetten de productie in gang zodra we akkoord hebben ontvangen op zowel de offerte als de proefdruk. Heeft u vragen over de bedrukkingsmogelijkheden, levertijden of iets anders? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Meer paraplu's als relatiegeschenk

Wist u dat u bij Giftsdirect terecht kunt voor een ruim assortiment paraplu's geschikt om te bedrukken? Heeft u hierboven nog niet gevonden wat u zoekt, bekijk dan ook eens:

Liever een mini-paraplu of een andere paraplu zonder opdruk? Blanco paraplu's kunnen we vaak al leveren binnen 2 werkdagen. 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops