Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Stormaxi-bedrukken

Stormaxi-bedrukken

Je eigen Stormaxi-paraplu bedrukken! Met de stormparaplu's van Impliva heeft u een paraplu die van zeer hoge kwaliteit is en en er fantastisch uit ziet. Vergelijk deze maar eens met andere modellen aerodinamische stormparaplu's en u ziet dat u voor veel minder geld een paraplu...

» lees meer informatie

Je eigen Stormaxi-paraplu bedrukken!

Met de stormparaplu's van Impliva heeft u een paraplu die van zeer hoge kwaliteit is en en er fantastisch uit ziet. Vergelijk deze maar eens met andere modellen aerodinamische stormparaplu's en u ziet dat u voor veel minder geld een paraplu heeft die absoluut voldoet aan alle eisen. Wij leveren diverse stormparaplu's maar het model van impliva is een echte topper.

Windsnelheden tot 100 km/h trotseert deze paraplu met groot gemak. Wij leveren de StorMaxi en de StorMini van Impliva razendsnel en voordelig. uit voorraad. Wilt u deze stormparaplu laten bedrukken dan kunnen wij dit ook snel voor u verzorgen.  Bekijk ook eens onze overige stormvaste paraplu's.

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Waarom kiezen voor de StorMaxi 

StormaxiDe Stormparaplu's van Impliva zijn kwalitatief net zo goed als bijvoorbeeld de modellen van Senz alleen de prijs is anders. De kwaliteit van onze modellen is uitstekend en uiteraard is de uitstraling vrijwel gelijk als het andere model. De StorMaxi laten bedrukken is een uitstekende keuze en bespaard u veel geld. Wij bedrukken deze paraplu's snel en goedkoop voor u. Wilt u een gratis proef op voorhand ontvangen dan maken wij deze graag voor u. Wilt u zichzelf overtuigen van de kwaliteit van de StorMaxi dan sturen wij graag een sample zodat u zelf kunt zien dat deze stormparaplu een zeer mooi is en uiteraard van perfecte kwaliteit.

Stormparaplu als relatiegeschenk bestellen

Wilt u de Stormparaplu StorMaxi bestellen? Vertel ons u wensen en vraag ons naar de beste prijzen. Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Wil u een gratis digitale proef ontvangen van deze stormparaplu van Impliva dan maken wij deze graag voor u. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Toch liever een andere paraplu? Bekijk dan ook eens onze doorzichtige paraplu's of onze goedkope paraplu's!


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops