Serviesgoed

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Serviesgoed bedrukken met uw eigen logo en/of tekst

Een beter begin van de ochtend met een bedrukte koffiemok of bedrukt theekopje. Voor uw relaties en uw personeel een goed begin van de dag. De mokken zijn leuke relatiegeschenken, welke door iedereen gebruikt kunnen worden. Schenk uw relaties, een persoonlijk en praktisch relatiegeschenk. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst.  De mokken met logo zijn ook zeer geschikt voor in uw kantine / personeelsrestaurant. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

Messenblok graveren

Met uw eigen ontwerp een messenblok graveren naar eigen wens? Het is mogelijk bij Giftsdirect. We helpen u graag met persoonlijke begeleiding en deskundig advies. Zo waarborgen we de kwaliteit van gravering en weten we zeker dat het gegraveerde messenblok voldoet aan u verwachting. U ontvangt daarom ook een gratis digitale proefdruk van ons, wel zo fijn! Geef uw wensen van gravering gemakkelijk door via de productpagina. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en gratis. Wacht dus niet langer en dien vandaag nog een aanvraag in.

Messen graveren

Wilt u graag messen graveren naar eigen wens? Dat kan! Bij Giftsdirect.nl kunt u al een mes graveren vanaf €3,71,-. Naast de mogelijkheid om goedkoop messen te graveren hebben we ook een luxe aanbod messen van hoge kwaliteit. We helpen u graag met persoonlijke service om uw klantbehoeftes optimaal te behartigen. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Messen bedrukken

Bij Giftsdirect kunt u al vanaf €3,71,- een messen bedrukken naar eigen wens. Hoe gaaf is dat, uw eigen ontworpen messen met logo. Door de goedkope vanaf prijzen en de mogelijkheid tot bedrukking zijn onze messen zeer geschikt als relatiegeschenken voor klanten in bijvoorbeeld de horeca branche. Natuurlijk kunt u ook messen bedrukken voor eigen gebruik waardoor u de naamsbekendheid vergroot en professionaliteit uitstraalt. Filter gemakkelijk op prijs om messen te zoeken die binnen het budget passen en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan op de productpagina.

Messenset graveren

U kunt bij ons al vanaf €7,32,- een messenset graveren naar eigen wens. Deze scherpe vanaf prijzen zijn in de meeste gevallen geleverd in een luxe geschenkdoos. Met de mogelijkheid om een messenset te graveren en de levering in mooie verpakkingen zijn onze messensets uitermate geschikt als relatiegeschenken. Niks voor niks is het geven van een eigen gegraveerde messenset heel populair bij veel bedrijven waaronder de horeca. U kunt geheel vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen op onze website. Wacht dus niet langer en dien vandaag nog aanvraag in.

Keuze uit diverse bedrukte mokken, koffiemokken en theeglazen

In het assortiment vindt u diverse bekers en mokken in allerlei kleuren, stijlen en maten. Uw relaties zullen dit praktische geschenk zeker waarderen. Uiteraard kunnen we alle theeglazen, bekers en mokken bedrukken met uw logo en/of tekst.

Bedrukte serviesgoed kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw serviesgoed laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren. Wilt u meer informatie over serviesgoed, neem gerust contact met ons op.

Serviesgoed kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!