Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mokken

Mokken

Mokken Een beter begin van de ochtend met een bedrukte koffiemok! De mokken zijn leuke relatiegeschenken , welke door uw relaties en medewerkers gebruikt kunnen worden  De mokken met logo zijn...

» lees meer informatie

Mokken

Een beter begin van de ochtend met een bedrukte koffiemok! De mokken zijn leuke relatiegeschenken, welke door uw relaties en medewerkers gebruikt kunnen worden  De mokken met logo zijn ook zeer geschikt voor in uw kantine / personeelsrestaurant.

Bedrukte mokken zijn de helden van de ochtend. Uw relaties beginnen de dag goed met een heerlijk kopje koffie in een bedrukte mok. De mokken zijn leuke relatiegeschenken, welke door iedereen gebruikt zullen worden. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk. De mokken met logo zijn ook zeer geschikt voor in uw bedrijfskantine. Uw huisstijl komt overal terug. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en uw medewerkers zullen zich ook meer verbonden voelen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Mokken bedrukken

Een bedrukte mok is een leuk relatiegeschenk voor uw klanten en/of relaties. U kunt ook mokken laten bedrukken voor een beurs of een evenement. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk. In ons assortiment mokken vindt u diverse soorten mokken, mokken met een lepeltje, senseo kopjes en mokken in diverse kleuren en formaten die u allemaal kunt laten bedrukken met het logo van uw bedrijf.

Mok bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop mokken laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten mokken. 

Bedrukte mokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw mokken laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over mokken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte mokken kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops