Mokken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Mokken

Mokken bedrukken

Een bedrukte mok is een leuk relatiegeschenk voor uw klanten en/of relaties. U kunt ook mokken laten bedrukken voor een beurs of een evenement. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk. In ons assortiment mokken vindt u diverse soorten mokken, mokken met een lepeltje, senseo kopjes en mokken in diverse kleuren en formaten die u allemaal kunt laten bedrukken met het logo van uw bedrijf.

Kijkt u eens rustig rond binnen onze webshop. Kunt u het geschikte koffiekopje niet vinden? Bekijkt u dan ook eens onze koffiebekers of koffiemokken.

Koffiekopjes

Of het nu om uw zaak, beurs of evenement gaat, u bent altijd koffiekopjes nodig. Een zeer goede investering is daarom bedrukte koffiekopjes. Op deze manier komt u professioneel over op uw klanten en zakenrelaties. Koffiekopjes incl. bedrukking mogen tegenwoordig gewoonweg niet meer ontbreken. Daarom hebben wij speciaal voor u een overzicht opgesteld van al onze koffiekopjes (met schotel) in het onderstaande assortiment.

Kijkt u eens rustig rond binnen onze webshop. Kunt u het geschikte koffiekopje niet vinden? Bekijkt u dan ook eens onze koffiebekers of koffiemokken.

Koffiemokken bedrukken

Een koffiemok als relatiegeschenk is een geliefd cadeau. Het staat altijd leuk een gepersonaliseerde mok op uw bureau. Of laat uw koffiemokken bedrukken in uw huisstijl voor in de kantine, showroom of bijvoorbeeld op de beurs. Een koffiemok heeft veel ruimte voor bedrukking. Dat biedt mogelijkheden! Naast uw logo of naam is er namelijk genoeg plek voor een ludieke tekst of persoonlijke boodschap. In ons assortiment van mokken vindt u een uitgebreide selectie van verschillende soorten, maten en kleuren bekers. Daar zit vast en zeker een exemplaar naar uw smaak tussen!

Wilt u net even iets anders? Kies dan voor een mok met een lepelhouder in het oor. Of wat dacht u van een theezakjeshouder om aan de rand te hangen?

Mok bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop mokken laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten mokken. 

Bedrukte mokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw mokken laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over mokken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte mokken kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!