Speakers

Speakers In onze webshop kunt u veel verschillende typen speakers vinden. Voor iedereen die muziek wil luisteren op het werk, thuis of bijvoorbeeld buiten in het park hebben wij wel iets! Zo hebben wij verschillende soorten bluetooth speakers, draadloze maar ook opvouwbare...

» lees meer informatie

Speakers

In onze webshop kunt u veel verschillende typen speakers vinden. Voor iedereen die muziek wil luisteren op het werk, thuis of bijvoorbeeld buiten in het park hebben wij wel iets! Zo hebben wij verschillende soorten bluetooth speakers, draadloze maar ook opvouwbare speakers. Toch liever een boombox of een docking station? Geen enkel probleem, wij hebben het in ons assortiment. Bij ons kunt u met elk budget terecht.

Speakers bedrukken

Op zoek naar een spectaculair artikel waar iedereen blij mee zal zijn? Met een speaker voorzien van uw eigen logo, tekst of slogan komt u gegarandeerd goed voor de dag. Een zeer leuk en origineel product wat leuk is om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Meer info? Neem gerust contact met ons op. Ook krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk!

Bedrukte speakers 

Op zoek naar een goedkope speakers bedrukt met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen.Een leuk en nuttig relatiegeschenk die ook nog eens zorgt voor een betere naamsbekendheid. Ideaal als bedrukt promotieartikel op beurzen of evenementen en als bedrukt relatiegeschenk voor uw werknemers en relaties.

Speakers bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop speakers laten bedrukken met uw logo. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.  In onze webshop vindt u diverse soorten speakers. 

Bedrukte speakers kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw speakers laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over speakers neem gerust contact met ons op.

Speakers kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman