Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Overhemden

Blouses en overhemden Bij ons kunt u de mooiste blouses en overhemden online vinden. Op zoek naar...

» lees meer informatie

Blouses en overhemden

Bij ons kunt u de mooiste blouses en overhemden online vinden. Op zoek naar een mooie blouse? Voor zowel heren en dames kunt u terecht bij Giftsdirect.nl. Neem een kijkje in het ruime assortiment en laat je inspireren. Voor ieder hebben wij wat wils. Verschillende modellen, materialen en kleuren, met een professionele en verzorgde uitstraling. Gemakkelijk online te vinden en snel bij u bezorgd.

Blouses en overhemden met uw logo bedrukken

Overhemden zijn een perfect marketing artikel voor  uw bedrijf , op beurzen of andere evementen. Als al uw personeel hetzelfde bedrukte overhemd of blouse draagt heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte overhemden en heeft een ruim assortiment bedrukte overhemden. Bedrukte blouses zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, rood, zwart of wit overhemd, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte overhemd en blouse

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukt overhemd met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op het overhemd komt te staan. Blouses zijn door het grote drukoppervlak perfect te bedrukken en uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze blouses zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie overhemden die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte overhemden / blouses bestellen

Wilt u bedrukte overhemden bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte blouses met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op het overhemd. Als dit is wat u wilt, zullen wij de overhemden laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de blouses binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman