Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Verrekijkers

Verrekijkers

Verrekijkers Op zoek naar een verrekijker? Wij hebben mooie verrekijkers, ook verkrijgbaar in een luxe etui. Zeer geschikt als relatiegeschenk, ze zullen met veel plezier gebruikt worden. Laat de verrekijker bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw...

» lees meer informatie

Verrekijkers

Op zoek naar een verrekijker? Wij hebben mooie verrekijkers, ook verkrijgbaar in een luxe etui. Zeer geschikt als relatiegeschenk, ze zullen met veel plezier gebruikt worden. Laat de verrekijker bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk.

Zoekt u ook nog aanvullende artikelen? Bekijkt u dan ook eens onze overige outdoor-artikelen of onze kampeerartikelen!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Verrekijkers bedrukken

verrekijker met logoEen bedrukte verrekijker is een leuk relatiegeschenk  voor uw klanten en/of relaties. U kunt ook verrekijkers laten bedrukken voor een beurs of een evenement. Laat de verrekijker bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk.Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten verrekijkers.

Bedrukte verrekijkers kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw verrekijker laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken. Wilt u meer informatie over strandartikelen, neem gerust contact met ons op.

Verrekijkers kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops