Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Softshell jassen

Softshell jassen

Softshell jassen Op zoek naar een warme, comfortabele softshell jas? Bij Giftsdirect hebben wij verschillende modellen die ook zeer geschikt zijn om te bedrukken. Zo vind u altijd de softshell jas die u zoekt voor een aantrekkelijke prijs! Wij leveren hoogwaardige kwaliteit...

» lees meer informatie

Softshell jassen

Op zoek naar een warme, comfortabele softshell jas? Bij Giftsdirect hebben wij verschillende modellen die ook zeer geschikt zijn om te bedrukken. Zo vind u altijd de softshell jas die u zoekt voor een aantrekkelijke prijs! Wij leveren hoogwaardige kwaliteit softshell jackets die absoluut op zullen vallen. Daarnaast zijn ze in verschillende modellen voor dames en heren zodat wij precies kunnen leveren wat u wenst. Softshell jacks zijn het perfecte promotiemateriaal en zullen dan ook net zo leuk zijn om te geven als om te krijgen!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Softshell Jas met uw logo bedrukken

softshell jas groenJassen zijn een perfect marketing artikel voor uw bedrijf , op beurzen of andere evenementen. Als al uw personeel dezelfde bedrukte jas of bodywarmer draagt heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte kinder-, dames- en heren jassen en heeft een ruim assortiment bedrukte jassen en bodywarmers. Bedrukte bodywarmers zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, rood, zwart of witte jas, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte softshell jas

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte jas met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de jas komt te staan. Jassen zijn door het grote drukoppervlak perfect te bedrukken en uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze jassen zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie jassen die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte jassen bestellen

Wilt u bedrukte jassen bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte jassen met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de jas. Als dit is wat u wilt zullen wij de jassen laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de jassen binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops