Customized Gifts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Customized Gifts


Custommade caps & mutsen

sokken op maatEen cap is al jarenlang een een populair relatiegeschenk of promotieartikel. Wilt u petten of hoeden op maat laten maken en bedrukken naar uw eigen ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen uit vele modellen met een minimum afname al vanaf 250 stuk. U kunt deze caps al op maat laten maken bij een klein aantal

Leuke winter relatiegeschenken zijn natuurlijk bedrukte mutsen, sjaals en handschoenen. Hoe leuk is het om deze producten op maat te laten maken naar uw eigen ontwerp. Gepersonaliseerde mutsen zijn al leverbaar vanaf 250 stuks.

Badlippers, fleecedekens & parasols personaliseren en ontwerpen

Bij Giftsdirect.nl kunt u ook uw eigen fleecedeken ontwerpen en op maat laten maken. Fleecedekens zijn altijd een perfect relatiegeschenk voor in de winter. Ook leuk om als kerstgeschenk weg te geven. Wij kunnen de fleecedekens bedrukken maar ook borduren.

Ook badslippers of teenslippers maken wij voor u naar uw eigen ontwerp. Slippers zijn full colour te bedrukken en al bij kleine aantallen te bestellen. We kunnen bedrukte teenslippers al leveren vanaf 500 stuks. Slippers lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotieartikel.

Een perfecte gelegenheid om uw logo te laten schitteren. Een parasol is bij uitstek een perfect promotieartikel. Uw logo kan namelijk vrij groot en op meerdere segmenten gedrukt worden. Een parasol op maat gemaakt naar eigen ontwerp is natuurlijk een uniek promotieartikel. Gepersonaliseerde parasols zijn leverbaar vanaf 500 stuks.

Sporttassen, rugzakken, koeltassen of boodschappentassen ontwerpen

Custommade sporttassen, koeltassen, rugzakken of boodschappentassen zijn perfecte reclamedragers door het grote drukoppervlak. Hierdoor zijn deze producten perfect als relatiegeschenk of promotieartikel. Wat vindt u bijvoorbeeld van een bedrukte kayaktas. Dit is weer een iets anders dan een standaard tas. Of een rugzak in de vorm van een voetbal t-shirt. Ideaal voor voetbal clubs als merchandise artikel inzetbaar.

ook papieren tassen zijn steeds meer in opkomst door dat plastic niet meer mag worden weggegeven. Een papieren boodschappen tas kunt u helemaal custommade laten maken bij Giftsdirect. Wij kunnen deze tassen volledig voor u personaliseren. Wij drukken dus niet alleen uw logo op deze tassen maar ze zijn full colour te bedrukken. Perfect voor winkeliers maar ook om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs als goodiebag.