Kersttruien

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Kersttruien

Kersttruien bedrukken met logo

Een kersttrui is ook perfect te bedrukken met uw logo als relatiegeschenk, Dat maakt een kersttrui nog meer geschikt voor uw promotie. Dus wilt u kersttruien bestellen als kerstpakket, promotieartikel of relatiegeschenk? Vraag ons dan naar de beste prijzen

Kersttruien zijn een trend aan het worden

Kersttruien dragen begint ook in Nederland een echte trend te worden. Doe ook mee aan deze trend. Hoe leuk is het om tijdens de kerstborrel uw personeel een leuke trui met kerstmotieven te schenken. Een leuker geschenk bestaat toch niet. Uw klanten en/of personeel zal aangenaam verrast zijn met dit cadeau.

Kersttruien voor dames, heren en kinderen

Wij hebben kersttruien voor zowel dames, heren en kinderen. Foute kersttruien zijn populair bij heel veel mensen. Steeds vaker worden kersttruien weggegeven als relatiegeschenk. Het leuke is dat uw klanten ook tijdens de kerstdagen nog aan uw bedrijf zullen denken.  Kersttruien zijn ook makkelijk op te sturen per postpakket naar uw klanten. Doe er een leuke bedank kaart bij en het geschenk is compleet.

Kersttruien bestellen met logo

U wilt kersttruien bestellen voor uw relaties of personeel? Zoek niet verder. Giftsdirect levert snel bedrukte of onbedrukte kersttruien. U logo kunnen wij uiteraard ook op de kersttruien borduren. Het voordeel van borduren is dat uw logo niet meer van de trui af kan in de was. Een kersttrui is altijd leuk om te geven en heeft een leuke reclame waarde als ook uw logo er op staat. Dus vraagt u zich nog af waar kan ik kersttruien bestellen? Bekijk nu ons assortiment kersttruien en vraag ons om de beste prijzen!