Veiligheidsartikelen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Mondkapjes en hygiënemaskers bedrukken

Wilt u mondkapjes bedrukken met uw logo of tekst? Dat kan! Je kunt zelf mondkapjes maken bij Giftsdirect.nl door je eigen logo toe te sturen en extra wensen door te geven. Mondkapjes met logo straalt voor een bedrijf zakelijkheid uit en is een leuk om als relatiegeschenk te geven. Het beste is om de mondkapjes met een donkere dekkende kleur, zoals zwarte mondkapjes, te drukken. Uiteraard kunnen we ook kleur aanbrengen, bijvoorbeeld roze mondkapjes. U bepaalt zelf: leuke mondkapjes met felle kleuren of professionele mondkapjes voor zakelijk gebruik. Je eigen mondkapjes ontwerpen zorgt voor een leuk straatbeeld dan de 'normale' witte mondkapjes. Zorg dus dat je opvalt en ga je eigen mondkapjes maken. We leveren de mondkapjes snel uit voorraad en maken gratis een vrijblijvende drukproef voor je. 

Verschillende type mondkapjes

Wij beschikken over een groot verschillend aanbod mondkapjes. We hebben bijvoorbeeld wasbare mondkapjes die je kunt hergebruiken of wegwerp mondkapjes voor eenmalig gebruik. Mondkapjes wasbaar? Jazeker, als je de mondkapjes uitwast in de wasmachine kun je de mondkapjes meermaals gebruiken. Mondkapjes bestellen hoeft niet gelijk, je kunt bij ons een vrijblijvende offerte met online visuele proefdruk ontvangen. Kortom, mondkapjes kopen doe je het beste bij Giftsdirect.nl.

Hippe mondkapje ontwerpen

Wil jij hippe mondkapjes ontwerpen en laten bedrukken met jullie logo of tekst. Dat kan bij giftsdirect.nl We dragen ze toch vandaag de dag dus waarom geen hip mondkapje nemen. Wij kunnen mondkapjes bedrukken met je logo, in veel gevallen tot full colour, dus zelfs met een foto. Mondkapjes zijn een modeartikel aan het worden. We raken langzaam aan gewend aan het dragen van mondkapjes. Hippe mondkapjes kunnen dus ook zeker fungeren als leuk promotieartikel of relatiegeschenk. Wilt u bedrukte mondkapjes bestellen? Vraag ons dan om de beste prijzen met uw reclame.