Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Veiligheidsartikelen

» lees meer informatie

Veiligheidsartikelen

Mondkapjes zijn op dit moment schaars maar zeer noodzakelijk. In tijd van corona wil iedereen zch optimaal kunnen beschermen en moeten de mondkapjes van goede kwaliteit zijn. Onze mondkapjes voldoen aan alle Europese normen en beschikken over de certificaten. Wil je een mondkapjes bestellen? Wij hebben momenteel voldoende voorraad en kunnen snel leveren.

Handgel

Handgel met alcohol wordt op dit moment veel gevraagd door zowel bedrijven als particulieren, Wij leveren diverse soorten handgel welke ook op het flesje te bedrukken zijn met uw logo of tekst. Zo kun je ervoor zorgen dat je klanten, collega's en personeel zich optimaal kunnen weren tegen het coronavirus. Momenteel hebben van deze reinigingsgel veel op voorraad en kunnen wij snel leveren. Wilt u handgel bestellen? Vraag ons dan eerst naar de beste prijzen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Mondkapjes en hygiëne-maskers bedrukken

Wilt u mondkapjes bedrukken met uw logo of tekst? Dat kan! Je kunt zelf mondkapjes maken bij Giftsdirect.nl door je eigen logo toe te sturen en extra wensen door te geven. Mondkapjes met logo straalt voor een bedrijf zakelijkheid uit en is een leuk om als relatiegeschenk te geven. Het beste is om de mondkapjes met een donkere dekkende kleur, zoals zwarte mondkapjes, te drukken. Uiteraard kunnen we ook kleur aanbrengen, bijvoorbeeld roze mondkapjes. Je bepaald zelf: leuke mondkapjes met felle kleuren of professionele mondkapjes voor zakelijk gebruik. Je eigen mondkapjes ontwerpen zorgt voor een leuke straatbeeld dan de 'normale' witte mondkapjes. Zorg dus dat je opvalt en ga je eigen mondkapjes maken. We leveren de mondkapjes snel uit voorraad en maken gratis een vrijblijvende drukproef voor je. 

Verschillende type mondkapjes

Wij beschikken over een groot verschillend aanbod mondkapjes. We hebben bijvoorbeeld wasbare mondkapjes die je kunt hergebruiken of wegwerp mondkapjes voor eenmalig gebruik. Mondkapjes wasbaar? Jazeker, als je de mondkapjes uitwast in de wasmachine kun je de mondkapjes meermaals gebruiken. Mondkapjes bestellen hoeft niet gelijk, je kunt bij ons een vrijblijvende offerte met online visuele proefdruk ontvangen. Kortom, mondkapjes kopen doe je het beste bij Giftsdirect.nl.

Hippe mondkapje ontwerpen

Wil jij hippe mondkapjes ontwerpen en laten bedrukken met jullie logo of tekst. Dat kan bij giftsdirect.nl We dragen ze toch vandaag de dag dus waarom geen hip mondkapje nemen. Wij kunnen mondkapjes bedrukken met je logo in veel gevallen tot full colour, dus zelfs met een foto. Mondkapjes zijn een modeartikel aan het worden. We raken langzaam aan gewend aan het dragen van mondkapjes. Hippe mondkapjes kunnen dus ook zeker fungeren als leuk promotieartikel of relatiegeschenk. Wilt u bedrukte mondkapjes bestellen? vraag ons dan om de beste prijzen met uw rellame


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops