Personeelsgeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod personeelsgeschenken

Personeelsgeschenken in elke categorie!

Wat voor cadeau heeft u in gedachten? In onze webshop hebben we de relatiegeschenken in verschillende categorieën ingedeeld. Dat maakt het zoeken tussen onze 10.000 producten makkelijk en overzichtelijk. Van kantoorartikelen tot seizoensgeschenken en van vrijetijdsartikelen tot woonaccessoires, u vindt het in onze webshop. Heeft u een specifiek artikel in gedachten en kunt u dit niet vinden? Neem dan contact met ons op. We gaan voor u op zoek. In 99% van de gevallen kunnen wij het artikel van uw wens voor u vinden!  

Wist u dat wij alle personeelsgeschenken voor u kunnen bedrukken? Dit doen we in onze eigen drukkerij. Zo weet u zeker dat u een scherpe prijs en hoge kwaliteit krijgt. Bovendien leveren we supersnel!

Geschenken voor uw personeel

Bent u op zoek naar leuke geschenkartikelen of geschenkpakketten voor uw medewerkers? Dan bent u bij Giftsdirect in de juiste webshop! Van kleine cadeautjes tot luxe geschenken, van kerstpakketten tot picknickmanden én alles daartussenin vindt u in onze online winkel. Maak uw cadeau persoonlijk door het te laten bedrukken met een originele tekst, de naam van uw bedrijf of uw logo. Wij doen dit graag voor u!

Unieke geschenken voor uw personeel uitzoeken

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren of wilt u uw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Hoe leuk is het dan om met een speciaal, uniek of origineel relatiegeschenk te komen?! U vindt in onze webshop klassieke geschenken als klokken en horloges maar ook de meer aparte cadeaus zoals picknick- of barbecuesets, bad- en relaxsets en gereedschap. Heeft u al iets speciaals in gedachten en kunt u het niet vinden? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en vele connecties in de sector kunnen we het gewenste artikel bijna altijd voor u vinden!

Kunt u tijdens het winkelen wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze online chatservice. Onze medewerkers zitten voor u klaar met raad en daad. Wij wensen u veel winkelplezier en straks veel blijdschap bij het geven van de geschenken aan uw personeel!

Cadeau personeel bedrukt met een persoonlijke boodschap

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uw personeel? Dan kunt u in onze webshop uw hart ophalen! Met keuze uit meer dan 10.000 artikelen vindt u gegarandeerd het perfecte cadeau voor uw personeel. Alle artikelen in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken, graveren of borduren. Een persoonlijke boodschap en uw bedrijfsgegevens staan in no-time op het cadeau voor uw personeel. Leuk, herkenbaar en persoonlijk!

Cadeau voor personeel: voorbeelden en ideeën

We kunnen ons voorstellen dat u graag wat inspiratie wilt opdoen voor een leuk zakelijk cadeau voor uw personeel. Daarom helpen we u op weg. In de webshop zijn onze bedrukte relatiegeschenken onderverdeeld in diverse categorieën. Zo maakt u vast een eerste selectie. Bent u op zoek naar kantoorartikelen of bijvoorbeeld iets voor in de vrije tijdKerstgeschenken of zomerartikelen? We noemen een aantal artikelen om u te inspireren:

  • Powerbank gegraveerd met uw logo
  • Luxe messen set voor in de keuken
  • Een BBQ pakket met gereedschap en een schort
  • Zelfontworpen sokken
  • Waterfles met fruitfilter
  • Kofferset

Uw personeelsgeschenken makkelijk online bestellen

Bij GiftsDirect bestelt u uw bedrukte personeelsgeschenken makkelijk en snel online.

  • U winkelt in uw eigen tijd
  • Zeer overzichtelijk
  • Geen ruis op de lijn

Ideaal toch?! Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!