Manicure en pedicure sets

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Manicure en pedicure sets

Kies voor een pedicureset met logo!

Iedereen heeft wel eens zere voeten en zou wel eens een fijne behandeling kunnen gebruiken. Een pedicureset zou dan ontzettend goed van pas komen echter geeft men over het algemeen zelf niet snel geld uit aan dit soort artikelen of geschenken. Wij hebben de meest volledige pedicuresets voor uw voeten. Heeft u een dag veel gelopen of bent u echt even er aan toe om verwend te worden? Geef uzelf dan een heerlijke pedicure en u zult zich als herboren voelen door een van onze sets. Zo kunt u de dag weer aan en hoeft u zich niet meer vervelend te voelen in dat ene paar speciale schoenen!

Een manicureset met uw eigen logo bedrukken?

Bent u meer toe aan een fijne nagelbehandeling omdat uw handen droog en ruw zijn? Of heeft u werk waarbij uw handen het zwaar te verduren hebben? Een manicureset is absoluut de redder in nood!  Onze zeer complete manicuresets bieden u de mogelijkheid om altijd de mooiste, meest verzorgde handen te hebben! Kijk in ons assortiment en beslis welke pedicure- en manicure sets het meest geschikt zijn!

Neem gerust contact op om meer informatie over onze producten te krijgen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan u graag te woord en helpen u met het maken van de beste keuze.

Over Giftsdirect.nl » Groothandel in Manicure- & Pedicuresets

In de webshop van Giftsdirect.nl vindt u een ruim assortiment relatiegeschenken en promotie-artikelen voor elk budget. Wij staan bekend om onze ruime keuze, scherpe prijzen en korte levertijd. Voorop staat bij ons altijd het serviceniveau. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons met 4,9 sterren (van 5)! Lees ook onze recensies.

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief bedrukken in 1 kleur. Naast traditionele bedrukking kunnen we uw relatiegeschenken soms ook graveren of borduren. Vraagt u een offerte aan, dan denken wij graag met u mee over de juiste bedrukkingstechniek. Zo voorzien wij uw pedirure- of manicureset graag van een logo of tekst naar uw keuze, en maakt u van een blanco geschenk een persoonlijk cadeau.