Lippenbalsem bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Lippenbalsem bedrukken met logo

Lippenbalsem is een leuke giveaway op een beurs of event. Vooral tijdens de koude wintermaanden kan dit artikel niet ontbreken in ieders handtas. Een paar keer per dag zul je het product moeten gebruiken om de lippen zacht en soepel te houden. Telkens als men de balsem te voor schijn haalt om de lippen te hydrateren zal het logo weer een beeld zijn. Dat maak lippenbalsem tot een perfect relatiegeschenk waarmee u uw business zichtbaar maakt voor een groter publiek.

Verschillende lippenbalsems met logo bedrukken

GiftsDirect heeft een breed assortiment lippenbalsems. We hebben zowel potjes als stick in diverse kleuren te bestellen. En allemaal ze zijn allemaal met logo te bedrukken. Bij GiftsDirect maken we gebruik van de hoogste kwaliteit druktechnieken. Hierdoor zal uw logo perfect naam voren komen op de lippenbalsem, potjes en sticks.

Lippenbalsem goedkoop bedrukken bij GiftsDirect 

Nog niet zeker of het product geschikt is? Of bent u benieuwd naar de kosten? Voordat we het drukproces in gang zetten krijgt u van ons een digitale proefdruk en een offerte maat. Op basis van dit voorstel kunt u een beslissing maken of het product naar wens is. Alleen wanneer u akkoord gaat gaan we aan de slag en zorgen dat de producten zo snel mogelijk geleverd worden. Vraag daarom vrijblijvend een offert aan op onze website.  

Lippenbalsem laten bedrukken in enkele stappen 

Heeft u nog vragen over de producten of diensten? Neem contact met ons op en we voorzien u graag van het juiste advies.