Werkkleding

Werkkleding bedrukken kan positief bijdragen aan een de uitstraling van het bedrijf. Je vergroot de naamsbekendheid, straalt meer professionaliteit uit en maakt personeel herkenbaar. Bij GiftsDirect bedrukken werkkleding voordelig en snel. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan.  

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Werkkleding

Werkkleding met een kwalitatieve bedrukking 

Natuurlijk wilt u ook dat bij intensief gebruik het logo mooi zichtbaar blijft op de kleding. Werkkleding wordt immers vaak gebruikt. Daarom zorgt GiftsDirect voor een kwalitatieve bedrukking die ook bij regelmatig dragen en velen wasbeurten behouden blijft. Zo blijft uw logo goed zichtbaar. 

Werkkleding met logo » Snel geleverd 

Binnen het assortiment van GiftsDirect vind je verschillende bedrijfskleding, werkbroeken, werkshirts, veiligheidshesjes en meer. Ieder product kan voorzien worden van een kwalitatieve bedrukking. De artikelen snel nodig? Wij zorgen dat de bedrukte werkkleding tijdig wordt geleverd zodat u de kleding spoedig in gebruik kunt nemen.  

Werkkleding met logo bedrukking bij GiftsDirect 

Bij GiftsDirect bedrukken we werkkleding snel en voordelig. U bent nog maar enkele stappen verwijderd van een nieuwe set werkkleding met een professionele bedrukking: 

  1. Selecteer het gewenste artikel. 
  2. Vraag een offerte aan en geeft ons een digitale versie van het logo. 
  3. Wij sturen u een offerte op maat met een digitale versie van het eindproduct. 
  4. Wanneer u akkoord gaat gaan we aan de slag met de order en zorgen dat de producten binnen ca. 5-7 dagen geleverd worden.  

Heeft u nog vragen over onze diensten? Schroom niet en neem contact met ons op via de website. We voorzien u graag van het juiste advies en denken met u mee.