Petten en hoeden

Caps, hoeden en petten Op zoek naar een origineel en zeer bruikbaar en opvallend item?...

» lees meer informatie

Caps, hoeden en petten

Op zoek naar een origineel en zeer bruikbaar en opvallend item? Misschien is het kopen van een trucker cap, baseball cap, pet, hoed of zonneklep wel precies wat u nodig heeft! Dit simpele maar effectieve item springt namelijk direct in het oog! Onze caps, hoeden en petten zijn zeer geschikt voor verschillende situaties en als promotiemateriaal. Uit onze ruimte collectie komt al duidelijk naar voren dat dit een zeer interessant item is. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Petten, hoeden en caps bedrukken

Een van de meest opvallende en effectieve manieren op om te vallen is om een hoofddeksel te laten. Uw pet of hoed zal een echte eye-catcher worden met uw eigen logo erop. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of precies weten wat kan binnen uw budget? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen! Ook krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk van ons. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

 

 

 

Bedrukte petten, hoeden en caps 

Op zoek naar een mooie caps met uw logo? Start u binnenkort met een marketing activiteit of staat u binnenkort op een beurs of evenement? Laat dan bij groothandel Giftsdirect.nl petten bedrukken met logo en/of tekst. Door uw medewerkers te kleden in bedrukte caps vallen zij extra goed op. Laat de petten bedrukken met uw logo en val echt op. U kunt ook een pet weggeven als relatiegeschenk. Uw relaties zullen dit geschenk echt waarderen. En uw logo komt elke keer in beeld als mens de cap draagt.

Caps bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop caps en petten laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u onder andere baseball caps, truckers caps en hoeden,   Daarnaast leveren wij diverse soorten betaalbare zonnekleppen die heel geschikt zijn als promotieartikel. 

Bedrukte petten kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw petten laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over petten, neem gerust contact met ons op.

Caps, petten, zonnekleppen en hoeden kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman