Sportkleding

Sportkleding bedrukken met het logo van de vereniging? Dat doe je bij Giftsdirect! Wij bieden een ruim assortiment aan sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Wat u ook nodig heeft, wij voorzien het artikel van een kwalitatieve bedrukking die ook naar langere tijd goed zichtbaar blijft. Bekijk ons aanbod en bestel de kleding online bij Giftsdirect.nl. 

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Sportkleding

Sportkleding met logo 

Voor verenigingskleding of een sportief cadeau ga je naar GiftsDirect. We bedrukken de sportkleding binnen een korte tijd zodat u artikelen snel in gebruikt kunt nemen. Wij hanteren een gemiddelde levertijd van 5-7 werkdagen.  

Sportkleding bedrukken voor een scherp tarief 

Sportkleding wordt vaak gewassen. Daartegen moet de bedrukking goed bestand zijn. Bij GiftsDirect zorgen voor een hoogwaardige bedrukking die voor langere tijd goed zichtbaar blijft op het sporttenue. In onze eigen drukkerij voorzien wij de sportkleding van een strak logo.  

Sportkleding personaliseren  

Sportkleding nodig voor de vereniging of sportclub? Bestel binnen enkele stappen uw sportkleding bij GiftsDirect. Voordat wij aan de slag gaan met het drukproces ontvangt u van ons eerst een digitale proefdruk. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel gaan wij voor u aan de slag en leveren de artikelen razendsnel.  

Heeft u vragen over de sportkleding of de bedrukking? Laat het ons weten. We helpen u graag verder bij het vinden van de juiste producten.