Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Bad en relaxsets

Bad en relaxsets

Bad en relaxsets Wilt u uw relaties heerlijk verwennen en de kans geven om totaal tot rust te komen? Dan is het perfecte geschenk wellicht een van onze bad en relaxsets! Wij hebben verschillende producten, geuren en combinaties. Kortom; neem een kijkje en kies het perfecte product,...

» lees meer informatie

Bad en relaxsets

Wilt u uw relaties heerlijk verwennen en de kans geven om totaal tot rust te komen? Dan is het perfecte geschenk wellicht een van onze bad en relaxsets! Wij hebben verschillende producten, geuren en combinaties. Kortom; neem een kijkje en kies het perfecte product, speciaal voor uw relaties. wilt u graag meer informatie of neemt u graag contact met ons op? Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Wilt u uw relaties toch iets anders geven maar wilt u het graag persoonlijk houden? Wat dacht u van een manicureset of een pedicureset? Onze sets bieden iedereen de kans om heerlijk tot rust te komen en uw handen en voeten een welverdiende beloning te geven na al het harde werk wat zij voor u verricht hebben! Kijk snel voor de meest complete manicure- en pedicuresets.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte bad en bedrukte relaxsets

Badset bedrukken met logoOp zoek naar een goedkope bad en relaxset? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een heerlijke bad en/of relaxset met uw logo. Een bedrukte badset is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt.

Bad en relaxset bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop bad en relaxsets laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. In onze webshop vindt u verschillende soorten badsets en relaxsets en ook heerlijk geurende bedrukte kaarsen en massageartikelen en LED kaarsen.

Bedrukte badset en relaxset kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw promotieartikelen laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over deze relatiegeschenken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte badsets en relaxsets kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops