Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Mondkapjes

Mondkapjes

Mondkapjes Op onze webshop bieden we een breed assortiment mondkapjes aan. Elk mondkapje heeft zijn unieke pasvorm en kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons je eigen mondkapje ontwerpen en bedrukken. Bekijk hieronder ons aanbod en bepaal zelf je de aantallen en de optie tot...

» lees meer informatie

Mondkapjes

Op onze webshop bieden we een breed assortiment mondkapjes aan. Elk mondkapje heeft zijn unieke pasvorm en kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons je eigen mondkapje ontwerpen en bedrukken. Bekijk hieronder ons aanbod en bepaal zelf je de aantallen en de optie tot bedrukking. Je kunt hiervoor vrijblijvend een offerte ontvangen met gratis proefdruk.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Mondkapjes zelf ontwerpen

Bij Giftsdirect kun je gemakkelijk je eigen mondkapje ontwerpen. Zelf bepaal je de kleur, je logo en de tekst. Dit kun je simpel doorgeven door je logo of ontwerp te uploaden. Extra wensen kun je hierbij aangeven zodat jij tot je perfecte mondkapje komt. Gemakkelijk en snel.

Als we eenmaal je aanvraag binnen hebben gaan wij voor je aan de slag. We maken namelijk eerst een visuele proefdruk van je zelfontworpen mondkapje. Hierdoor weten we zeker dat jij tevreden bent met je eigen mondkapje. De proefdruk is geheel vrijblijvend en gratis. Bekijk hieronder ons variërend aanbod mondkapjes en geef je wensen aan ons door.

Vrijblijvende offerte

Als jij hebt bepaald welk type mondkapje jij wilt bedrukken maken wij vrijblijvend een scherpe offerte op. Ons voordeel is dat we snel en in grote aantallen kunnen leveren. Voor de beste prijs vragen we je dan ook altijd om contact met ons op te nemen. Geef dus je wensen aan en vul je contactgegevens in zodat we met je contact op kunnen nemen.

De mogelijkheden om te bedrukken is per mondkapje verschillend. Elk mondkapje heeft bij ons weer een verschillende structuur. Zo hebben we een goedkoop wegwerp mondkapje maar hebben we ook een gezichtsmasker waarbij je hele gezicht is bedekt. Logische wijs bedrukken we voornamelijk de herbruikbare mondkapjes vanwege de duurzaamheid. Herbruikbare mondkapje zoals mondmasker NEBUL is veel logischer om te bedrukken met je eigen logo dan wegwerp mondkapjes. Geef dus nu je wensen door en we gaan graag voor je bezig!

Mondkapjes eigen ontwerp of design

Mondkapjes zijn er in diverse soorten en maten. Bedrukte mondkapjes zijn een welkom geschenk. Uw klanten of personeel wordt verplicht deze te gaan dragen dus hoe leuk is het als uw logo er op staat. Naast standaard bedrukte mondkapjes is het mogelijk uw eigen mondmasker te ontwerpen. Wij hebben mondkapjes die zelfs tot full colour te drukken zijn waardoor u zelfs een foto op de mondkapjes zou kunnen drukken. Als we ze dan toch moeten gaan dragen is het natuurlijk wel leuk als u een eigen design mondkapje kunt inzetten,

Goedkope mondkapjes

Zoekt u goedkope mondkapjes? Giftsdirect.nl levert al mondkapjes vanaf € 0.17 per stuk voor dagelijks gebruik. Ook deze kunnen wij bedrukken met uw logo. Een goedkoop mondkapje is prima als u iedere dag een ander mondkapje wilt gebruiken. Deze mondkapjes zijn geschikt om te wassen en hergebruik. Mondkapjes zijn tegenwoordig aan de orde van de dag en kunnen dus ook heel goed worden ingezet als promotiemateriaal of promotieartikel. Denk ook eens aan de mogelijkheid mondkapjes naar uw klanten te sturen d.m.v een mailing. Ook dit kunnen wij voor u van a tot z verzorgen.

 

Tot 31 december 2020 geen btw op mondkapjes


Bedrukte mondkapjes vallen normaal in het hoge btw tarief van 21%. Tot 31 december kunnen wij bedrukte mondkapjes leveren zonde deze btw. De Nederlandse regering heeft dit besloten om mondkapjes goedkoop te maken zodat iedereen deze in staat is om te gebruiken. Wilt u bedrukte mondkapjes bestellen voor 31 december 2020 dan kunnen wij deze dus leveren tegen het voordelige 0% tarief. Zoe heeft u altijd goedkope bedrukte mondkapjes met uw logo. Voor Belgische klanten met een geldig btw nummer geldt dat wij altijd zonder btw zullen factureren.

 


« Terug naar de vorige pagina

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops