Mondkapjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Mondkapjes zelf ontwerpen

Bij Giftsdirect kun je gemakkelijk je eigen mondkapje ontwerpen. Zelf bepaal je de kleur, je logo en de tekst. Dit kun je simpel doorgeven door je logo of ontwerp te uploaden. Extra wensen kun je hierbij aangeven zodat je tot je perfecte mondkapje komt. Gemakkelijk en snel.

Als we eenmaal je aanvraag binnen hebben gaan we voor je aan de slag. We maken namelijk eerst een visuele proefdruk van je zelfontworpen mondkapje. Hierdoor weten we zeker dat je tevreden bent met je eigen mondkapje. De proefdruk is geheel vrijblijvend en gratis. Bekijk hieronder ons variërend aanbod mondkapjes en geef je wensen aan ons door.

Mondkapjes bedrukken met logo

Mondkapjes zijn er in diverse soorten en maten. Kies uit wegwerp of uitwasbare mondkapjes. Bedrukte mondkapjes zijn een welkom geschenk. Uw klanten of personeel wordt verplicht deze te gaan dragen dus hoe leuk is het als uw logo er op staat. Naast standaard bedrukte mondkapjes is het mogelijk uw eigen mondmasker te ontwerpen. We hebben mondkapjes die zelfs tot full colour te drukken zijn waardoor u zelfs een foto op de mondkapjes zou kunnen drukken. Als we ze dan toch moeten gaan dragen is het natuurlijk wel leuk als u een eigen design mondkapje kunt inzetten,

Zelf goedkope mondkapjes maken

Zoekt u goedkope mondkapjes? Giftsdirect.nl levert al mondkapjes vanaf € 0.17 per stuk voor dagelijks gebruik. Ook deze kunnen we bedrukken met uw logo. Een goedkoop mondkapje is prima als u iedere dag een ander mondkapje wilt gebruiken. Deze mondkapjes zijn geschikt om te wassen en hergebruik. Mondkapjes zijn tegenwoordig aan de orde van de dag en kunnen dus ook heel goed worden ingezet als promotiemateriaal of promotieartikel. Denk ook eens aan de mogelijkheid mondkapjes naar uw klanten te sturen d.m.v. een mailing. Ook dit kunnen we voor u van a tot z verzorgen.

Vrijblijvende offerte voor mondmaskers

Als je hebt bepaald welk type mondmasker je wilt bedrukken maken we vrijblijvend een scherpe offerte op. Ons voordeel is dat we snel en in grote aantallen kunnen leveren. Voor de beste prijs vragen we je dan ook altijd om contact met ons op te nemen. Geef dus je wensen aan en vul je contactgegevens in zodat we met je contact op kunnen nemen.

De mogelijkheden om te bedrukken is per mondkapje verschillend. Elk mondkapje heeft bij ons weer een verschillende structuur. Zo hebben we een goedkoop wegwerp mondkapje, maar hebben we ook een gezichtsmasker waarbij je hele gezicht is bedekt. Logische wijs bedrukken we voornamelijk de herbruikbare mondkapjes vanwege de duurzaamheid. Herbruikbare mondkapje zoals mondmasker NEBUL is veel logischer om te bedrukken met je eigen logo dan wegwerp mondkapjes. Geef dus nu je wensen door en we gaan graag voor je bezig!