Kinderartikelen bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Kinder relatiegeschenken bedrukken

Wilt u kinder relatiegeschenken of giveaways laten bedrukken met uw logo? Afhankelijk van het producten en materiaal gebruiken wij hiervoor verschillende druktechnieken. Meestal op kunststof artikelen bedrukken wij uw logo met tampondruk, op textiel textiel transferdruk of zeefdruk en mocht een kinder relatiegeschenk van metaal of aluminium zijn dan graveren wij deze d.m.v. een lasergravure

U wilt kinder relatiegeschenken met uw logo of tekst? Wij bieden u een zeer groot assortiment kinder artikelen maar ook leuke strandartikelen voor kinderen. Bekijk het assortiment en vraag ons naar de beste prijzen voor promotieartikelen voor kinderen. Giftsdirect.nl is de grothandel op het gebied van bedrukte kinderartikelen.

Kinderartikelen voor promotie

Kinderartikelen zijn een populair relatiegeschenk bij o.a. de kinderopvang, school of kinderevenementen. Denk eens aan een sportdag of afzwemmen. Bedrukte kinderartikelen zijn perfect voor uw promotie, speciaal als us kinderartikelen verkoopt of in de opvang van kinderen zit. Wilt u bedrukte kinderartikelen bestellen vraag ons dan naar de beste prijzen.

Stoepkrijt bedrukken

Iedereen heeft het vast en zeker weleens gedaan: stoepkrijten. Met stoepkrijt kunt u mooie tekeningen maken op stoeptegels, een hinkelbaan maken, pijltje trekken en natuurlijk veel meer spellen. Het stoepkrijt zorgt voor uren spelplezier en spoelt naar een regenbui gemakkelijk weer weg. Niet voor niks wordt stoepkrijt bedrukken daarom steeds populairder. Meer bedrijven kiezen ervoor om bedrukte stoepkrijt uit te delen als promotiemateriaal. Zo kunt u stoepkrijt bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten. Vanwege de goedkope vanaf prijzen is bedrukt stoepkrijt gemakkelijk om weg te geven aan kinderen. Deel het bijvoorbeeld uit op een open dag op kinderdagverblijven, basisscholen of sportclubs. Wilt u stoepkrijt bedrukken? Geef gemakkelijk uw wensen van bedrukking door via de productpagina en ontvang een gratis digitale proefdruk. Zo weten we zeker dat de bedrukte stoepkrijt voldoet aan uw wensen en waarborgen we de kwaliteit van bedrukking. Wel zo fijn!