Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Softshell heren

Softshell jas voor heren Naast comfort en warmte bieden de softshell jacks voor heren u ook een...

» lees meer informatie

Softshell jas voor heren

Naast comfort en warmte bieden de softshell jacks voor heren u ook een professionele uitstraling. Wij raden u aan een kijkje te nemen tussen de verschillende modellen en kleuren. Zo ziet u welk model het beste bij u past. Deze mooie jassen passen zich aan uw lichaamstemperatuur aan. Dit maakt het draagcomfort enkel groter! Een softshell jas is dus zowel leuk om te geven als om te krijgen. Deze softshell jacks zijn niet voor niets favoriet vanwege de nette en mooie uitstraling die ze hebben!

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Heren softshell jas met uw logo bedrukken

Jassen zijn een perfect marketing artikel voor uw bedrijf , op beurzen of andere evementen. Als al uw personeel dezelfde bedrukte jas draagt heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte jassen en heeft een ruim assortiment bedrukte jassen. Bedrukte jassen zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, rood, zwart of witte jas, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte heren softshell jas

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte jas met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de jas komt te staan. Jassen zijn door het grote drukoppervlak perfect te bedrukken en uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze jassen zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie jassen die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte softshell heren jassen bestellen

Wilt u bedrukte jassen bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte jassen met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de jas. Als dit is wat u wilt zullen wij de jassen laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de jassen binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

Softshell heren jassen kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops