Handgel

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Ons aanbod bedrukt handgel

We hebben een variërend aanbod handgel. Zo hebben we handgel met 10 ml, 15 ml, 60 ml maar ook met 240 ml. Wil je met je bedrijf een handgel pompje bij de ingang plaatsen? Dan bevelen we huidreinigingsmiddel 240 ml aan. Graag eentje voor jezelf die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen? Bekijk dan de handgel 10 ml.

Zorg voor minder besmettingen

Zorg dat je altijd een handgel bij je hebt of beschikt over een handpompje bij drukke plekken en voorkom besmettingen. Bacteriën worden gedood door het hoge alcoholpercentage in handgel. Door je handen goed te desinfecteren en het dragen van een mondkapje minimaliseer je de kans op besmettingen voor anderen en jezelf.

Handgel bedrukken met logo

Bij ons kun je gemakkelijk handgel bedrukken. Je geeft zelf je eigen wensen door en het is zelfs mogelijk om je eigen logo toe te sturen in een bestand. We sturen je graag een online visual met logo toe waarna je kan bepalen of het daadwerkelijk gedrukt mag worden. Leuk om als relatiegeschenk te geven aan klantrelaties. Je geeft hiermee aan dat je medeleven hebt met de klant en graag besmettingen wilt voorkomen.

Sinds de komst van het Coronavirus begin 2020 is het gebruik van handgel sterk toegenomen. In combinatie met het dragen van mondkapjes voorkomt u besmettingen. De pandemie heeft laten zien dat het gebruik van handgel essentieel is voor een goede hygiëne en zorgt voor minder ziekte in het algemeen. Naast het tegengaan van besmettingen kunt u in deze tijd ook aan je bedrijfsnaam werken. Zorg dat mensen in aanraking komen met je bedrijfsnaam door handgel te bedrukken met uw logo.

Maak mensen alert

Handgel is goed om te om attentie te wekken. Dit kan zowel voor je bedrijf als voor jezelf. Indien je als particulier niet wilt dat andere mensen je potje handgel aanraken kun je dit voorkomen door je eigen handgel te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je eigen naam op de handgel bedrukken. Als bedrijf kun je je eigen personeel beschermen met handige huidreinigingsmiddel van 15 ml. Deze past namelijk gemakkelijk in broekzak van je medewerkers.