Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Handgel

Handgel

Handgel Bij ons kunt u grote aantallen handgel bestellen en bedrukken. We hebben huidreinigingsmiddelen voor zowel bedrijven als voor particuliere klanten. Zo hebben we handpompjes van 240 ml voor bedrijven en handgel van 10 ml voor particulieren. Bekijk hieronder ons aanbod, maak...

» lees meer informatie

Handgel

Bij ons kunt u grote aantallen handgel bestellen en bedrukken. We hebben huidreinigingsmiddelen voor zowel bedrijven als voor particuliere klanten. Zo hebben we handpompjes van 240 ml voor bedrijven en handgel van 10 ml voor particulieren. Bekijk hieronder ons aanbod, maak een keuze en wij sturen je graag een offerte op.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Ons aanbod handgel

We hebben een variërend aanbod handgel. Zo hebben we handgel met 10ml, 15ml, 60ml maar ook met 240ml. Wil jij met je bedrijf een handgelpompje bij de ingang plaatsen? Dan bevelen we huidreinigingsmiddel 240ml aan. Graag eentje voor jezelf die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen? Bekijk dan de handgel 10ml.

Zorg voor minder besmettingen

Zorg dat je altijd een handgel bij je hebt of beschikt over een handpompje bij drukke plekken en voorkom besmettingen. Bacteriën worden gedood door het hoge alcoholpercentage in handgel. Door je handen goed te desinfecteren en het dragen van een mondkapje minimaliseer je de kans op besmettingen voor anderen en jezelf.

Handgel bedrukken

Bij ons kun je gemakkelijk handgel bedrukken. Je geeft zelf je eigen wensen door en het is zelfs mogelijk om je eigen logo toe te sturen in een bestand. We sturen je graag een online visual met logo toe waarna jij kan bepalen of het daadwerkelijk gedrukt mag worden. Leuk om als relatiegeschenk te geven aan klantrelaties. Je geeft hiermee aan dat je medeleven hebt met de klant en graag besmettingen wilt voorkomen.

Maak mensen alert

Handgel is goed om te om attentie te wekken. Dit kan zowel voor je bedrijf als voor jezelf. Indien je als particulier niet wilt dat anderen mensen je potje handgel aanraken kun je dit voorkomen door je eigen handgel te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je eigen naam op de handgel bedrukken. Als bedrijf kun jij je eigen personeel beschermen met handige huidreinigingsmiddel van 15ml. Deze past namelijk gemakkelijk in broekzak van je medewerkers.   


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops