Zakelijke geschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Heeft u tijdens het winkelen vragen? Neem contact met ons op of maak gebruik van onze online chat service. U kunt uw vraag in het chatvenster intypen en één van onze medewerkers geeft direct antwoord.

Zakelijke relatiegeschenken bedrukt met naam en logo

Laat geschenken voor zakelijke relaties bedrukken met uw naam en logo bij GiftsDirect. Kies uit ons enorme aanbod het geschikte zakelijke relatiegeschenk. Wij bedrukken het in onze eigen drukkerij. Alle 10.000 artikelen in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken, graveren of borduren. Van powerbanks tot drinkflessen en van luxe relatiegeschenken tot originele relatiegeschenken: u vindt het in onze webshop!

Uw klanten worden blij van een zakelijk geschenk

Een zakelijk geschenk is dé manier om klanten aan u te binden! Als binnenkomer om een goede eerste indruk te maken, of juist een mooi cadeau voor mensen die al jaren trouwe klant zijn. U spreekt uw waardering uit en laat mensen met een warm gevoel aan u denken. Een zakelijk geschenk bedrukt met uw naam en logo zorgt bovendien voor verspreiding van uw bedrijfsnaam en bekendheid. Allemaal geschikt om te bedrukken. Daar zit uw perfecte relatiegeschenk vast en zeker tussen!

Zakelijke cadeaus makkelijk bestellen bij Giftsdirect

Bij Giftsdirect bestelt u makkelijk ál uw zakelijke cadeaus. Dat kan in 1 bestelling, maar uiteraard kunt u door het jaar heen ook meerdere keren een bestelling plaatsen.

Wij bedrukken alle zakelijke relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Hier heeft u voordeel van want:

  • onze vakbekwame medewerkers weten precies welke druktechniek bij welk artikel past
  • de lijntjes zijn kort, de communicatie duidelijk
  • de prijzen zijn superscherp
  • we leveren uw bedrukte zakelijk cadeau razendsnel (binnen 5-7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef)

Vraag vandaag nog uw offerte aan, voor u het weet kunt u de bedrijfsgeschenken uitdelen!

Wist u dat wij al onze voor u kunnen bedrukken of borduren met uw naam, beeldmerk of tekst naar keuze? Of het nu gaat om een serie promotiepennen, klokken of verzorgingsproducten, we draaien onze hand er niet voor om. We beschikken over onze eigen drukkerij met ervaren medewerkers. Hierdoor leveren wij alle bestellingen razendsnel én garanderen wij de hoogste kwaliteit