Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Kop en schotel

Cappucino en espresso mokken bedrukken Op zoek naar een leuk koffie geschenk? Wij hebben mooie cappucino of espresso kopjes, ook verkrijgbaar in een luxe geschenkset. Zeer geschikt als relatiegeschenk, ze zullen met veel plezier gebruikt worden. Laat de mok bedrukken met...

» lees meer informatie

Cappucino en espresso mokken bedrukken

Op zoek naar een leuk koffie geschenk? Wij hebben mooie cappucino of espresso kopjes, ook verkrijgbaar in een luxe geschenkset. Zeer geschikt als relatiegeschenk, ze zullen met veel plezier gebruikt worden. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk. Zoekt u specifieke koffiekopjes? Laat dan uw eigen koffiekopjes bedrukken.

Een bedrukte mok is een leuk relatiegeschenk  voor uw klanten en/of relaties. U kunt ook mokken laten bedrukken voor een beurs of een evenement. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk.

Bedrukte kop en schotels

Op zoek naar een goedkope espresso of cappucino kopje? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een kop en schotel met uw logo. Een bedrukte espresso of capuccino kopje is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Kunt u niet de geschikte kop en schotel vinden? Wellicht is het dan interessant om eens ons overzicht van koffiebekers te bekijken.

Kop en schotels bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop kop en schotels, espresso en cappucino mokken laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten kopjes en koffiesets

Bedrukte mokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw mokken laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over mokken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte koffiesets kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman