Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Kop en schotel

Kop en schotel

Cappuccino en espresso mokken bedrukken Op zoek naar een leuk koffie geschenk? Wij hebben mooie cappuccino of espresso kopjes, ook verkrijgbaar in een luxe geschenkset. Zeer geschikt als relatiegeschenk, ze zullen met veel plezier gebruikt worden. Laat de mok bedrukken...

» lees meer informatie

Cappuccino en espresso mokken bedrukken

Op zoek naar een leuk koffie geschenk? Wij hebben mooie cappuccino of espresso kopjes, ook verkrijgbaar in een luxe geschenkset. Zeer geschikt als relatiegeschenk, ze zullen met veel plezier gebruikt worden. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk. Zoekt u specifieke koffiekopjes? Laat dan uw eigen koffiekopjes bedrukken.

Een bedrukte mok is een leuk relatiegeschenk  voor uw klanten en/of relaties. U kunt ook mokken laten bedrukken voor een beurs of een evenement. Laat de mok bedrukken met uw logo en/of een originele tekst en schenk uw relaties een persoonlijk en praktisch geschenk.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte kop en schotels

koffiekopjes bedrukkenOp zoek naar een goedkope espresso of cappuccino kopje? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een kop en schotel met uw logo. Een bedrukte espresso of cappuccino kopje is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Kunt u niet de geschikte kop en schotel vinden? Wellicht is het dan interessant om eens ons overzicht van koffiebekers te bekijken.

Kop en schotels bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop kop en schotels, espresso en cappuccino mokken laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten kopjes en koffiesets. 

Bedrukte mokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw mokken laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over mokken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte koffiesets kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops