Borrelplank

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod borrelplank graveren

Een gragreerde borrelplank als relatiegeschenk

U kunt een borrelplank graveren voor verschillende doeleinden. Zo kunt u proffesioneliteit en luxe uitstralen als restaurant of café zijnde. U kunt echter ook een gegraveerde borrelplank als relatiegeschenk weggeven aan klanten. Of ga juist voor naamsbekendheid en geef gegraveerde borrelplanken weg aan grote groepen mensen op beurzen, open dagen of andere evenementen. Het kan namelijk ook dienen als promotiemateriaal. Kortom, genoeg redenen om een borrelplank te graveren naar eigen wens. Wacht dus niet langer en geef uw wensen van gravering door via de productpagina. Met persoonlijke service en deskundig advies helpen we u graag verder.

Borrelplank graveren voor de ideale avond

Een borrelplank graveren is de ideale manier om een persoonlijke touch aan uw hapjesavond te geven. Het geeft niet alleen een unieke uitstraling, maar het zorgt er ook voor dat jouw borrelplank zich onderscheidt van de rest. Stelt u het zich eens voor, een prachtige houten plank met daarop jouw eigen naam, een speciale datum of misschien wel een leuke quote. Uw nieuwe borrelplank wordt gegarandeerd het gespreksonderwerp wanneer u deze tevoorschijn haalt.

Het proces van een borrelplank graveren

Het proces van een borrelplank graveren is vrij eenvoudig. U maakt zelf het ontwerp en besteld het gemakkelijk op onze website. Vervolgens zorgen wij dat uw borrelplank gegraveerd wordt naar uw wens. Vervolgens hoeft u niet lang te wachten, voordat het wordt thuisbezorgd. Nog vragen over het graveren van een borrelplank? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!