Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sport en fitness

Sportartikelen bedrukken? Kies voor Giftsdirect.nl! Beschikt u over een onderneming omtrent sport en fitness? Kies dan voor leuke promotieartikelen die u kunt inzetten tijdens beurzen of evenementen. Van pushup-bars tot...

» lees meer informatie

Sportartikelen bedrukken? Kies voor Giftsdirect.nl!

Beschikt u over een onderneming omtrent sport en fitness? Kies dan voor leuke promotieartikelen die u kunt inzetten tijdens beurzen of evenementen. Van pushup-bars tot springtouwen met elektronische tellers.

Giftsdirect is de groothandel voor sport en fitness-shops die graag leuke promotieartikelen willen inzetten om de doelgroep te bereiken. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen? Geen probleem! Geeft u ons uw positie en logo door en dan maken wij speciaal voor u een offerte op maat.

 

De groothandel in sport- en fitnessartikelen

Goedkoop diverse producten inkopen voor uw shop? U ontvangt bij ons voordelige staffelkortingen. Of u nou op zoek bent naar luxe elektronische weegschalen, vetmeters, stappentellers of een sporthanddoek. Wij kunnen ieder product voorzien van uw eigen logo, waardoor de artikelen ook uitstekend ingezet kunnen worden als promotiemateriaal. Heeft u vragen omtrent onze producten, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman