Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sloven en schorten

Sloven en schorten

Schorten en sleeves als promotieartikel of voor in de horeca Bij Giftsdirect.nl kunt u de mooiste en meest luxe schorten vinden. Deze zijn uitlopend van een apron tot een echte chef-schort en alles daar tussenin. Omdat wij waarde hechten aan goed en origineel materiaal, zit u voor...

» lees meer informatie

Schorten en sleeves als promotieartikel of voor in de horeca

Bij Giftsdirect.nl kunt u de mooiste en meest luxe schorten vinden. Deze zijn uitlopend van een apron tot een echte chef-schort en alles daar tussenin. Omdat wij waarde hechten aan goed en origineel materiaal, zit u voor een leuk schort bij ons helemaal goed. Door de vele modellen zit er voor iedereen iets bij. Wilt u graag leuk en bruikbaar promotie item voor uw bedrijf of wilt u deze schorten inzetten in uw horeca onderneming.? Onze horecaschorten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur? Een schort of sloof  is een modern en persoonlijk item wat voor iedereen altijd bruikbaar is!

Horeca schorten bedrukken met uw logo

Wilt u horecaschorten laten bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsgegevens dan kan dat razendsnel en voordelig bij Giftsdirect.nl. Horecaschorten zijn niet weg te denken in een cafe of restaurant. Een mooi horecaschort geeft uw personeel de uitstraling die u wilt, sportief, luxe of elegant. Giftsdirect.nl heeft een ruim assortiment schorten voor in de horeca en dus heeft u veel keus. Wij leveren schorten uit voorraad en in veel gevallen leveren wij ze bedrukt met uw logo al binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de drukproef bij u af. 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Schorten bedrukken of borduren

Schorten bedrukkenWilt u het nog persoonlijker maken? Laat dan uw schort bedrukken of borduren. Beide zijn mogelijk voor scherpe prijzen bij Giftsdirect.nl. Doordat wij onze eigen drukkerij hebben, kunnen wij u altijd de beste prijzen aanbieden en leveren we op korte termijn. Zo kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen maar we kunnen u ook helpen bij het vinden van het perfecte product. Daarnaast krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Horeca schorten bestellen met logo

Als u een horecaschort heeft gevonden wat aansluit bij uw bedrijf dan vraag u binnen een minuut de beste prijs aan met opdruk van uw logo via onze site. Wij maken u een scherpe offerte op maat met logo in 1 kleur tot full colour. Als de offerte akkoord is bevestigen wij deze aan u en nadat u de gratis drukproef heeft goedgekeurd leveren wij de schorten binnen 5-7 werkdagen bij u aan huis af.

Bedrijfskleding voor de Horeca

Bedrijfskleding is niet weg te denken uit de de horeca. Horecakleding geeft uw bedrijf en personeel namelijk een goede uitstraling. U kunt de kleding bestellen in de kleuren van uw huisstijl en bedrukken met uw logo. Het is namelijk de bedoeling dat uw personeel goed opvalt tussen uw gasten. Doordat uw personeel horeca kleding draagt heeft u ook eenheid in uw bedrijf en hoeft het personeel zelf ook geen kleding aan te schaffen. Wij hebben een groot assortiment horecaschorten dus u heeft een ruime keuze.

Horeca schorten of koksschorten met logo of teksten bedrukken

Bedrukte horeca schorten zorgen voor uniformiteit en uitstraling binnen uw bedrijf. Wilt u schorten ook met uw logo laten bedrukken dan bent u bij Giftsdirect.nl an het juiste adres, Door onze ruime keuze in bedrukte schorten is er altijd wel een schort wat binnen uw bedrijf de juiste uitstraling geeft. Dus zoekt uw kleding voor uw bediening vraag ons dan naar de beste prijzen voor bedrukte horeca schorten

Vraagt u zich af waar kan ik horeca schorten, of kleding laten bedrukken of maken?

U hoeft niet verder te zoeken. Wij leveren schorten en sloven bedrukt met uw logo al binnen 5-7 werkdagen bij u in huis af.

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops