Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sloven en schorten

Sloven en schorten

Sloven en schorten Bij Giftsdirect.nl kunt u de mooiste en meest luxe schorten vinden. Deze zijn uitlopend van een apron tot een echte chef-schort en alles daar tussenin. Omdat wij waarde hechten aan goed en origineel materiaal, zit u voor een leuk schort bij ons helemaal goed....

» lees meer informatie

Sloven en schorten

Bij Giftsdirect.nl kunt u de mooiste en meest luxe schorten vinden. Deze zijn uitlopend van een apron tot een echte chef-schort en alles daar tussenin. Omdat wij waarde hechten aan goed en origineel materiaal, zit u voor een leuk schort bij ons helemaal goed. Door de vele modellen zit er voor iedereen iets bij. Wilt u graag leuk en bruikbaar promotie item voor uw bedrijf? Een schort of sloof  is een modern en persoonlijk item wat voor iedereen altijd bruikbaar is!

 

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Schorten bedrukken of borduren

Schorten bedrukkenWilt u het nog persoonlijker maken? Laat dan uw schort bedrukken of borduren. Beide zijn mogelijk voor scherpe prijzen bij Giftsdirect.nl. Doordat wij onze eigen drukkerij hebben, kunnen wij u altijd de beste prijzen aanbieden en leveren we op korte termijn. Zo kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen maar we kunnen u ook helpen bij het vinden van het perfecte product. Daarnaast krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo komt u niet voor verassingen te staan.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman