Sloven en schorten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Sloven en schorten

Schorten bedrukken of borduren

Schorten bedrukkenWilt u het nog persoonlijker maken? Laat dan uw schort bedrukken of borduren. Beide zijn mogelijk voor scherpe prijzen bij Giftsdirect.nl. Doordat wij onze eigen drukkerij hebben, kunnen wij u altijd de beste prijzen aanbieden en leveren we op korte termijn. Zo kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen maar we kunnen u ook helpen bij het vinden van het perfecte product. Daarnaast krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Horeca schorten bestellen met logo

Als u een horecaschort heeft gevonden wat aansluit bij uw bedrijf dan vraag u binnen een minuut de beste prijs aan met opdruk van uw logo via onze site. Wij maken u een scherpe offerte op maat met logo in 1 kleur tot full colour. Als de offerte akkoord is bevestigen wij deze aan u en nadat u de gratis drukproef heeft goedgekeurd leveren wij de schorten binnen 5-7 werkdagen bij u aan huis af.

Horeca schort bedrukken voor de Horeca

Schorten zijn van oudsher niet weg te denken uit de de horeca en is belangrijk bedrijfskleding. Horeca schorten geeft uw bedrijf en personeel namelijk een goede uitstraling. U kunt de schorten bestellen in de kleuren van uw huisstijl en bedrukken met uw logo. Het is namelijk de bedoeling dat uw personeel goed opvalt tussen uw gasten. Doordat uw personeel horeca schorten draagt heeft u ook eenheid in uw bedrijf en hoeft het personeel zelf ook geen schorten aan te schaffen. Wij hebben een groot assortiment horecaschorten dus u heeft een ruime keuze.

Horeca schorten bedrukken met logo of tekst

Bedrukte horeca schorten zorgen voor uniformiteit en uitstraling binnen uw bedrijf. Wilt u schorten ook met uw logo laten bedrukken dan bent u bij Giftsdirect.nl an het juiste adres, Door onze ruime keuze in bedrukte schorten is er altijd wel een schort wat binnen uw bedrijf de juiste uitstraling geeft. Dus zoekt uw kleding voor uw bediening vraag ons dan naar de beste prijzen voor bedrukte horeca schorten

Vraagt u zich af waar u horeca schorten kunt laten bedrukken?

U hoeft niet verder te zoeken. Wij leveren schorten en sloven bedrukt met uw logo al binnen 5-7 werkdagen bij u in huis af. Bekijk ook onze BBQ schorten en kookschorten.