Kerstpakketten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


De leukste kerstpakketten vindt u bij GiftsDirect

Kersttijd is vaak de tijd om uw medewerkers en zakelijke relaties eens goed in het zonnetje te zetten. Een leuk en origineel kerstpakket is een goede manier om uw waardering te laten blijken. Elk jaar weer iets anders bedenken kan soms lastig zijn. Daarom nemen wij u dit denkwerk uit handen! In onze webshop treft u een zeer afwisselend aanbod aan kerstpakketten aan. Van traditionele pakketten tot bijzondere kerstpakketten u vindt het bij GiftsDirect!

Zoekt u een origineel geschenk voor de Kerst? Dan bent u bij Giftsdirect aan het juiste adres. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. Zoek u dus een goedkoop, origineel kerstpakket in de omgeving Veenendaal, Rhenen, Ede of Wageningen? U kunt nu eenvoudig uw kerstpakketten bestellen bij Giftsdirect.nl. In onze webshop vindt u verschillende soorten kerstpakketten. Kies voor een goedkoper kerstgeschenk of voor een luxe kerstpakket. Het wordt zeer gewaardeerd door relaties en personeel.

Bestel op tijd

Wilt u originele kerstpakketten bestellen voor uw personeel wees dan op tijd. Sommige modellen kunnen vroegtijdig uitverkocht zijn. Wij leveren kerstpakketten door heel Nedeland, maar ook regionaal zoals in Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen en Tiel. Zoekt u dus een leuk kerstgeschenk, relatiegeschenk of promotieartikel neem dan snel een kijkje naar ons kerstpakketten assortiment of een van de andere categorieën en vraag snel een offerte aan. Wij maken graag een offerte op maat. Bekijk hier alle kerstpakketten

Duurzaam kerstpakket

Op zoek naar een duurzaam kerstpakket die bijdraagt aan een betere wereld? Bekijk dan ons aanbod duurzame kerstpakketten op deze pagina. Al vanaf € 25,- heeft een duurzaam kerstpakket die u tevens kunt bedrukken met een eigen logo of tekst. Geef uw wensen van bedrukking door via de productpagina en ontvang van ons een gratis digitale proefdruk. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking en weten we zeker dat het duurzame kerstpakket voldoet aan uw wensen. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan. Staat er geen geschikt duurzaam kerstpakket tussen? Bekijk dan ons ruime aanbod kerstpakketten met meer dan 100 keuzes. 

Luxe Kerstpakketten bestellen

Wilt u dit jaar iets extra's geven aan uw personeel denk dan eens aan luxe kerstpakketten. Luxe kerstpakketten geven net dat beetje extra. Ze zijn vaak rijk gevuld met lekkernijen waar uw mensen lang van kunnen genieten. U kunt ook kiezen voor een luxe kerspakket met een mooi geschenk. Denk hierbij aan een trolley of een mooie reistas. Ook leuk is een luxe pakket met champagne of mooie wijnen. Kortom als u luxe kerstpakketten wilt bestellen voor uw personeel wacht dan niet te lang en vraag de beste prijzen op voor uw luxe kerstpakketten. Bekijk hier ons assortiment Luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten voor uw personeel

U wilt luxe kerstpakketten bestellen voor uw personeel? Dan maakt u de juiste keuze. Door een luxe kerstpakket te schenken zullen uw mensen gemotiveerd het nieuwe jaar in gaan. Een kerstpakket is altijd leuk om te krijgen en uit te pakken met de familie. 

Een kerstpakket voor elk budget

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van extra aandacht voor elkaar. Hoe mooi is het dan om uw zakelijke relaties en medewerkers te verwennen met een kerstpakket?! Bij GiftsDirect vindt u een grote collectie kerstpakketten. Onderverdeeld in diverse prijsklassen, zo is er voor iedere beurs een leuk en origineel kerstpakket te vinden!

Wilt u meer informatie over kerstpakketten, neem gerust contact met ons op.

Kerstpakketten kunt u razendsnel bestellen bij Giftsdirect.nl!