Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Selfiesticks

Selfiesticks

Selfiesticks Bij giftsdirect.nl zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom hebben wij selfiesticks in ons assortiment! Een leuke manier om herinneren vast te leggen. Iedereen past op de foto! Deze hippe artikelen zijn erg gewild. Maak de leukste foto's op uw...

» lees meer informatie

Selfiesticks

Bij giftsdirect.nl zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom hebben wij selfiesticks in ons assortiment! Een leuke manier om herinneren vast te leggen. Iedereen past op de foto! Deze hippe artikelen zijn erg gewild. Maak de leukste foto's op uw vakantie of op uw werk. Niet alleen hebben wij selfiesticks, wij hebben ook een speciale bluetooth afstandbediening. Zo kunt u timen wanneer de foto gemaakt zal worden.

Bekijkt u ook eens onze bedrukte telefoonhoesjes en telefoonhouders.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte selfiesticks 

selfiestick afstandbedieningOp zoek naar een goedkope selfiestick bedrukt of gegraveerd met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen.Een leuk en nuttig relatiegeschenk die ook nog eens zorgt voor een betere naamsbekendheid. Ideaal als bedrukt promotieartikel op beurzen of evenementen en als gegraveerd relatiegeschenk voor uw werknemers en relaties.

Selfiesticks bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop selfiesticks laten bedrukken of graveren met uw logo. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte selfiesticks kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw selfiesticks laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over selfiesticks neem gerust contact met ons op.

Selfiesticks kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops