Rekenmachines bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Bedrukte rekenmachine

Op zoek naar een goedkope rekenmachine bedrukt met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Voor een betere naamsbekendheid zijn bedrukte calculators een ideaal geschenk. Geef uw klanten en relaties een bedrukte rekenmachine cadeau, een mooi relatiegeschenk voor op elk bureau. Zoekt u overigens meerdere bureauartikelen? Laat dan ook uw linialen bedrukken of uw offertemappen bedrukken.

Calculator met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkope rekenmachines laten bedrukken met uw logo. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. 

Rekenmachine relatiegeschenk

Met relatiegeschenken kunt u klanten bedanken voor afgelopen jaar, het vertrouwen uitspreken voor komend jaar of gewoon zomaar een blijk van waardering uitspreken. Zo kunt u zelf nieuws op een ludieke manier brengen die bij zakelijke relaties goed binnenkomt. Beter dan een mail in een overvolle mailbox of een extra brief op een stapel enveloppen. Bent u op zoek naar relatiegeschenken die leuk zijn om weg te geven en die nuttig zijn om te gebruiken? Geef een rekenmachine als relatiegeschenk weg. Nuttig en erg geschikt als marketing. Zo kunt u een rekenmachine bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam om zo de naamsbekendheid te vergroten. Elke keer als er een berekening wordt gemaakt met de rekenmachine worden mensen in contact gebracht met uw bedrijf. Een rekenmachine relatiegeschenk is dus het perfecte geschenk in de zakelijk branche.

Rekenmachines kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw rekenmachine laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken.Wilt u meer informatie over calculator, neem gerust contact met ons op.

Vraagt u zich dus nog af waar kan ik snel en goedkoop rekenmachines of calculators bestellen en laten bedrukken? Zoek dan niet verder!

Bedrukte calculators vindt u bij Giftsdirect.nl!