Werkschoenen

Werkschoenen nodig? U vindt ze bij GiftsDirect.nl! Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten werkschoenen van bekende kwalitatieve merken. Daarbij heeft u de optie de werkschoenen te laten bedrukken met een logo.

GiftsDirect voorziet de schoenen voordelig en snel van een kwalitatieve bedrukking die lang blijft zitten; ook bij intensief gebruik. Liever schoenen bestellen zonder logo? Dat kan! De schoenen worden dan vaak al binnen 2 dagen geleverd.  

Bekijk het assortiment en vraag een offerte aan op onze webshop.  

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Werkschoenen bedrukken met logo 

Er zijn verschillende modellen werkschoenen te bestellen bij Giftsdirect. Iedere beroepsgroep heeft namelijk andere eisen aan de schoenen. Zo heeft u de keuze uit lage en hoge modellen, werksneakers, schoenen met stalen neuzen of schoenen met een antislipzool. Bekijk het uitgebreide assortiment en vind de artikelen die u zoekt.  

Werkschoenen bestellen bij GiftsDirect 

Werkschoenen moeten niet alleen veilig zijn, maar ook lekker zitten. Je draagt ze immers de hele dag. Daarom vindt u bij GiftsDirect enkel schoenen van kwalitatieve merken zoals Timberland en Dickies. 

Werkschoenen met logo → Snel geleverd 

Bij GiftsDirect hebben we veel ervaring met het bedrukken van werkkleding, bedrijfskleding en werkschoenen. Onze vakmensen zorgen voor een kwalitatieve bedrukking zodat het logo mooi zichtbaar is op het product.  

Heeft u advies nodig over de schoenen? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van advies en helpen u bij het vinden van de juiste producten.