Een cocktailset bedrukken?

Lekker in de warme zon met een zelf gemaakte cocktail, bereidt in een cocktailset met uw logo erop. Laat bij GiftsDirect een cocktailset bedrukken met het logo van uw bedrijf. Dit is het perfecte cadeau voor die heerlijke warme zomeravonden. Dit relatiegeschenk valt gegarandeerd in de smaak, ongeacht aan wie u de cocktailset cadeau doet.

Selecteer uit ons volledig assortiment de perfecte cocktailsets. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij zetten graag voor u onze jarenlange expertise in om u te helpen.

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen cocktailset bedrukken

Diverse bedrukte cocktailsets 

Dit zomerse relatiegeschenk zal voor veel plezier zorgen bij uw klanten. Een bedrukte cocktailset is een uniek en leuk cadeau om te geven en te krijgen. Het is daarnaast een ontzettend handige woonaccessoires om in uw huis te hebben voor een gezellige avond. En met behulp van GiftsDirect kwalitatieve en nauwkeurige bedrukkingtechnieken zal uw logo mooi naar voren komen. U heeft al een cocktailset vanaf €15,27 per stuk. Voor informatie over andere tarieven op cocktailsets vraag een offerte aan op onze site. 

Cocktailsets bedrukken voor nog meer gezelligheid

Met een cocktailset maak u eenvoudig en snel uw eigen cocktails. Het is een keukenaccessoires wat eigenlijk niet mag ontbreken. Het biedt de mogelijkheid om voor uw gasten heerlijke drankjes klaar te maken voor die gezellige avonden met vrienden of familie.