Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Klokken

Klokken

Klokken De mooiste klokken in allerlei soorten, maten en modellen. Nieuw en modern, of huiselijk en klassiek. Bij ons heb je de meest ruime keuze aan producten. Een klok is een leuk en origineel product om als relatiegeschenk te geven of te krijgen! Een product wat je niet...

» lees meer informatie

Klokken

De mooiste klokken in allerlei soorten, maten en modellen. Nieuw en modern, of huiselijk en klassiek. Bij ons heb je de meest ruime keuze aan producten. Een klok is een leuk en origineel product om als relatiegeschenk te geven of te krijgen! Een product wat je niet altijd snel zelf aan zal schaffen, des te leuker de verrassing. 

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte klokken

klok met logoOp zoek naar een goedkope klok met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een klok met uw logo. Een bedrukte klok is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Zoekt u specifieke bureau / wandklokken? Laat dan uw eigen bureauklokken- en wandklokken bedrukken.

Klok bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop klokken laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten klokken. 

Bedrukte klokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw klokken laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over klokken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte klokken kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 

 

« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops