Klokken

Klokken De mooiste klokken in allerlei soorten, maten en modellen. Nieuw en modern, of huiselijk en klassiek. Bij ons heb je de meest ruime keuze aan producten. Een klok is een leuk en origineel product om als relatiegeschenk te geven of te krijgen! Een product wat je niet...

» lees meer informatie

Klokken

De mooiste klokken in allerlei soorten, maten en modellen. Nieuw en modern, of huiselijk en klassiek. Bij ons heb je de meest ruime keuze aan producten. Een klok is een leuk en origineel product om als relatiegeschenk te geven of te krijgen! Een product wat je niet altijd snel zelf aan zal schaffen, des te leuker de verrassing. 

Klokken bedrukken

Leuk en professioneel is een mooie klok bedrukt met uw logo, tekst of slogan. Iedereen kijkt een aantal keer per dag op de klok, zo zullen ze dan direct uw uiting zien! Een leuke en originele manier om op te vallen. Doordat wij beschikken over onze eigen drukkerij kunnen wij u dan ook de beste producten leveren tegen de beste prijs. U krijgt van ons een gratis digitale proefdruk om te zien wat het precieze eindresultaat zal zijn. De beste prijs en de beste service, dat is wat u kan verwachten bij Giftdirect.nl!

Bedrukte klokken 

Op zoek naar een goedkope klok met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een klok met uw logo. Een bedrukte klok is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Zoekt u specifieke bureau / wandklokken? Laat dan uw eigen bureauklokken- en wandklokken bedrukken.

Klok bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop klokken laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten klokken

Bedrukte klokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw klokken laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over klokken, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte klokken kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl

 

« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman