Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen Bekijk hier ons aanbod veiligheidsbrillen die je kunt bedrukken met je eigen logo of tekst. Je toont door het bedrukken van veiligheidsbrillen aan de je bedrijf zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt. Veiligheid is namelijk een belangrijk onderdeel waarmee je...

» lees meer informatie

Veiligheidsbrillen

Bekijk hier ons aanbod veiligheidsbrillen die je kunt bedrukken met je eigen logo of tekst. Je toont door het bedrukken van veiligheidsbrillen aan de je bedrijf zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt. Veiligheid is namelijk een belangrijk onderdeel waarmee je geassocieerd wilt worden door mensen uit de omgeving. Daarbij is de veiligheid van je personeel van groot belang en voorkom je dat medewerkers onnodig thuis zitten.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Nut veiligheidsbril

Zoals het woord al zegt moet een veiligheidsbril bescherming bieden tegen je ogen. Je kunt hierbij denken aan de bescherming van rondvliegende vloeistoffen en materialen. Gelukkig worden veiligheidsbrillen niet alleen maar in het bedrijfsleven gebruikt. Sinds een aantal jaar wordt het gebruik van vuurwerkbrillen steeds meer en is er aanzienlijk aangetoond dat daardoor minder ongelukken gebeuren.

Soorten veiligheidsbrillen

Je kunt onderscheidt maken tussen veiligheidsbrillen. Zo zijn er veiligheidsbrillen met bescherming voor je ogen aan de boven-, onder- en zijkant. Zo hebben we de veiligheidsbril HEZAL die je ogen beschermd tegen stoten, spatten en stof. Met de anticondensbehandeling voorkomt het condens achter de veiligheidsbril.

Veiligheidsbril bedrukken

Je kunt bij ons een veiligheidsbril bedrukken met je eigen logo. Je kunt je eigen bedrijfslogo gemakkelijk uploaden en extra wensen zoals tekst doorgeven. Nadat jij ook je bedrijfsgegevens hebt achtergelaten gaan wij aan de slag. Je ontvangt zo snel mogelijk een visual met bedrijfslogo en een scherpe offerte. Gemakkelijk en snel zodat je personeel op zeer kort termijn is beschermd.

Relatiegeschenk

Een relatiegeschenk aan klantrelatie? Ja! Door het geven van veiligheidsbrillen als relatiegeschenk toon je medeleven en biedt je bescherming aan je klantrelatie. Promoot je bedrijf door je eigen logo op de brillen te bedrukken en draag bij aan een veiligere werkomgeving van je klanten. Zeer origineel en anders dan de gebruikelijke wijngeschenken. Overweeg dus om veiligheidsbrillen te geven, een ludieke manier en blijk van empathie ten opzichte van je klant.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops