Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Snoep

Snoep

Snoep Pepermunt bedrukt met uw logo is perfect om weg te geven op een beurs of evenement maar ook in uw winkel of restaurant. Denk ook eens aan een » lees meer informatie

Snoep

Pepermunt bedrukt met uw logo is perfect om weg te geven op een beurs of evenement maar ook in uw winkel of restaurant. Denk ook eens aan een geschenk voor een opendag, u zult uw klanten verrassen met snoep met uw logo. Tevens is het leuk om weg te geven als relatiegeschenk. Wij bedrukken uw logo op het doosje. De pepermunt doosjes zijn dus zeer goed inzetbaar als promotieartikel

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte pepermuntjes

Op zoek naar een lekker geschenk voor uw relatie? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw klanten en relatie's met een doosje snoep of potje pepermunt met uw logo. Een bedrukt doosje snoep is een lekker relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Toch liever een ander type eetbaar relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens onze chocolade relatiegeschenken.

Snoep bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop doosjes snoep of potjes pepermunt laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. In onze webshop vindt u verschillende soorten snoep. 

Bedrukte snoep kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw doosjes pepermunt of snoep laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken. Wilt u meer informatie over snoep artikelen, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte snoepartikelen kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops