RVS Bekers en thermosflessen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Roestvrijstalen thermosbekers als relatiegeschenk

Thermosbekers zijn een handig en bruikbaar product die overal te gebruiken zijn. Zeker vrachtwagen chauffeurs of taxichauffeurs maken dagelijks gebruik van een thermosbeker van staal. Het is handig om al uw drankje koel of warm te houden.  Hoe leuk is het als uw logo op een thermosbeker staat die dagelijks gebruikt wordt. Daarom zijn bedrukte thermosbekers een welkom relatiegeschenk en iedereen zal dankbaar zijn een beker te mogen ontvangen.

RVS thermosflessen graveren

Thermosflessen met logo kunt u perfect inzetten als relatiegeschenk. Uw klanten gebruiken deze in het dagelijks leven, maar zijn ook ideaal voor de lange vakantie trip. We adviseren om Thermosflessen altijd te graveren met uw logo. Een bedrukking heeft op metaal meestal niet voldoende hechting en zal vrij snel van de fles slijten. Ook kunnen bedrukte thermosflessen niet in de vaatwasser. Laat uw logo dus bij giftsdirect.nl graveren op deze thermosflessen en uw logo gaat jaren lang mee.

RVS bekers met logo bestellen

Wilt u een rvs beker met uw logo bestellen en weggeven aan uw klanten dan bent u bij Giftsdirect.nl aan het juiste adres u kunt een roestvrijstalen beker op bijna iedere positie laten graveren. Ook kunt u bijvoorbeeld de individuele namen van uw klanten of personeel op de bekers laten graveren, wat het geschenk nog persoonlijker maakt. Wij kunnen rvs bekers dus volledig naar uw wensen graveren.

Bestel dus nu uw rvs bekers bij giftsdirect.nl. Vraag ons naar de beste prijzen voor het graveren van thermosflessen of bekers. U ontvangt razendsnel de beste prijs!