Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
RVS Bekers en thermosflessen

RVS Bekers en thermosflessen

RVS Bekers en Thermosflessen RVS Bekers en Thermosflessen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Het zijn gebruiksvoorwerpen die uw klanten zeker zullen gaan gebruiken waardoor uw logo vaak zichtbaar is. Er zijn vele rvs bekers en thermosflessen op de markt. Wij leveren deze...

» lees meer informatie
Prijs
op aanvraag

RVS Bekers en Thermosflessen

RVS Bekers en Thermosflessen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Het zijn gebruiksvoorwerpen die uw klanten zeker zullen gaan gebruiken waardoor uw logo vaak zichtbaar is. Er zijn vele rvs bekers en thermosflessen op de markt. Wij leveren deze artikelen razendsnel uit voorraad waardoor wij korte levertijd hanteren.

Uiteraard wilt u dat uw logo mooi of uw geschenk staat. Het mogelijk om de flessen en bekers te bedrukken maar een druk op metaal zal snel kunnen slijten of er af kunnen gaan in de vaatwasser. Daarom adviseren wij altijd om deze te graveren. Wij doen dit d.m.v een razendsnelle Nano Fiber Lasermachine. Een laserstraal graveert uw logo haarfijn in het metaal waardoor het logo altijd blijvend is en niet meer zal verdwijnen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Roestvrijstalen thermosbekers als relatiegeschenk

thermosflesThermosbekers zijn een handig en bruikbaar product die overal te gebruiken zijn. Zeker vrachtwagen chauffeurs of taxichauffeurs maken dagelijks gebruik van een thermosbeker van staal. Het is handig om al uw drankje koel of warm te houden.  Hoe leuk is het als uw logo op een thermosbeker staat die dagelijks gebruikt wordt. Daarom zijn bedrukte thermosbekers een welkom relatiegeschenk en iedereen zal dankbaar zijn een beker te mogen ontvangen.

RVS thermosflessen graveren

Thermosflessen met logo kunt u perfect inzetten als relatiegeschenk. Uw klanten gebruiken deze in het dagelijks leven maar zijn ook ideaal voor de lange vakantie trip. Wij adviseren om Thermosflessen altijd te graveren met uw logo. Een bedrukking heeft op metaal meestal niet voldoende hechting en zal vrij snel van de fles slijten. Ook kunnen bedrukte thermosflessen niet in de vaatwasser. Laat uw logo dus bij giftsdirect.nl graveren op deze thermosflessen en uw logo gaat jaren lang mee.

RVS bekers met logo bestellen

Wilt u een rvs beker met uw logo bestellen en weggeven aan uw klanten dan bent u bij Giftsdirect.nl aan het juiste adres U kunt een roestvrijstalen beker op vrijwel iedere positie laten graveren. Ook kunt u bijvoorbeeld de individuele namen van uw klanten of personeel op de bekers laten graveren wat het geschenk nog persoonlijker maakt. Wij kunnen rvs bekers dus volledig naar uw wensen graveren.

Bestel dus nu uw rvs bekers bij giftsdirect.nl. Vraag ons naar de beste prijzen voor het graveren van thermosflessen of bekers. U ontvangt razendsnel de beste prijs!

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops