Sokken cadeau

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken cadeau

Het perfecte cadeau

Hoe gaaf is dat, sokken bedrukken naar eigen wens en, vanwege de goedkope vanaf prijs, cadeau doen op grote schaal? Het kan bij Giftsdirect. Doordat u zelf bepaald wat er op de sokken bedrukt moet worden is het een geschikt cadeau voor verschillende branches en omgevingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo van het bedrijf of de sokken bedrukken om als professioneel cadeau aan eigen personeel of klanten weg te geven. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de hoge voetbalsokken om voor, bijvoorbeeld een jubileumjaar, als cadeau weg te geven onder de sportleden. Er zijn vele mogelijkheden, u bepaald!

Sokken cadeau; ideaal promotiemateriaal

Door sokken cadeau te doen geef je niet alleen een leuk cadeau, maar u kunt het ook gebruiken als promotietextiel voor uw bedrijf. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. Een cadeau en promotiemateriaal in één.

Wilt u graag hulp bij de zoektocht naar de perfecte sokken om als cadeau weg te geven? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee.