Weggevertjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod weggevertjes

Ideale momenten om weggevertjes in te zetten

Weggevertjes zijn altijd leuk om te krijgen tijdens beurzen en evenementen en dienen als goed promotiemateriaal voor uw bedrijf. Zeker wanneer het weggevertje ook nog functioneel ingezet kan worden. Of u nou kiest voor een eenvoudige sleutelhanger met gravure of een sleutelhanger met bieropener, ieder weggevertje heeft zijn eigen unieke uitstraling.

Ook tijdens speciale open dagen kunt u weggevertjes op een unieke wijze inzetten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een combi-pakket, waarbij u gebruik maakt van een bedrukt rugzakje gevuld met diverse soorten weggevertjes, snoepgoed en andere hebbedingetjes. 

Weggevertjes bedrukken of graveren met uw bedrijfslogo

Of u er nou voor kiest om uw weggevertjes te bedrukken of te graveren met uw eigen bedrijfslogo, u bent bij Giftsdirect aan het juiste adres! Onze producten verlaten enkel onze drukkerij of graveerstudio wanneer wij zelf uiterst tevreden zijn over het eindproduct. Wilt u liever eerst een proefversie ontvangen? Geen enkel probleem! Neemt u dan even contact op met onze klantenservice en geef u specifieke eisen/wensen door.