Eindejaarsgeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod eindejaarsgeschenken

Unieke eindejaarsgeschenken voor uw relaties

Wist u dat we bij Giftsdirect gespecialiseerd zijn in mooie eindejaarscadeaus voor uw relaties? U vindt bij ons uitgebreide kerstpakketten, originele kerstcadeautjes en fijne presentjes voor de koude wintermaanden. Artikelen waar de ontvangers écht iets aan hebben en waar ze gegarandeerd blij van worden. Ze zullen met een warm en blij gevoel aan u denken wanneer ze het cadeau gebruiken. Een mooie win-win situatie!

Onze kerstpakketten hebben allemaal een thema, dat maakt het uitzoeken een stuk makkelijker. Wat dacht u bijvoorbeeld van een “winterfit pakket”, een “tapas pakket” of een “alles in de trolley” pakket? Vindt u duurzaam en eerlijk belangrijk? Dan is het Fair & Share pakket een prima keuze! Geeft u liever een enkel presentje? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een fleecedekentje, ijskrabber of kaarsenset. We wensen u veel shopplezier in onze online eindejaarsgeschenken winkel!

Een eindejaarsgeschenk voor je personeel als bedankje voor de inzet

Het kiezen van een eindejaarsgeschenk voor je personeel is vaak een lastige zoektocht. Het is een hele toer om een geschenk te kiezen dat door iedereen gewaardeerd wordt. Maar wees gerust: door ons grote assortiment van meer dan 10.000 artikelen zal er altijd wel iets origineels voor je personeel te vinden zijn. Dat varieert van de traditionele kerstpakketten tot leuke gewaardeerde eindejaarsgeschenken. Een zakelijk bedankje aan het einde van het jaar is tevens altijd leuk en zorgt voor een goede afsluiter.

Check ons ruime aanbod eindejaarsgeschenken voor je personeel

We hebben eindejaarsgeschenken voor je personeel in alle soorten en prijsklassen.  Indien gewenst  denken we graag met je mee om samen tot dat ene eindejaarsgeschenk  te komen waar je personeel blij mee zal zijn.

Vanzelfsprekend je eigen logo of bedanktekst op je eindejaarsgeschenk gedrukt

Wist je dat we het bedrukken van onze artikelen met je logo in eigen beheer hebben? Daardoor kunnen we snel en tegen scherpe prijzen je eindejaarsgeschenk voor je personeel verwerken. Op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur Helpen we je graag persoonlijk en vrijblijvend bij je vragen of offertes. Spreek gewoon onze medewerkers aan via de chat rechtsonder op je beeldscherm. Samen zorgen we met het ideale eindejaarsgeschenk voor een lach op het gezicht van je personeel.

Eindejaarscadeau voor uw klanten

Een eindejaarscadeau voor klanten kan natuurlijk niet ontbreken. Bedankt uw klanten voor het vertrouwen van afgelopen jaar met een leuke kleinigheid. Waar u met nieuwjaarscadeaus graag vooruit wilt kijken blikt u met een eindejaarscadeau voor klanten graag even terug. Even terug kijken op een roerige tijd waar jullie doorheen hebben geslagen of blik terug op een zeer geslaagd jaar. Wat de reden ook is, neem er even de tijd voor. Een eindejaarscadeau is dan ook niet zomaar promotiemateriaal dat op grote schaal is uitgedeeld of één van de tig relatiegeschenken dat u aan alle klanten uitdeelt. Een eindejaarscadeau is persoonlijk. Laat uw eindejaarscadeau voor klanten daarom ook bedrukken met eigen logo of tekst.

Eindejaarscadeau voor uw werknemers

Naast ons grote aanbod eindejaarscadeaus hebben we ook een groot assortiment kerstpakketten die u kunt bedrukken. Erg geschikt om weg te geven aan werknemers tijdens de kerstdagen. Toch kunt u ook voor een extra eindjaarcadeau voor werknemers kiezen. Ter aanvulling op het kerstpakket of als extraatje. Met een eindejaarsgeschenk voor personeel kunt u de blijk van waardering over afgelopen jaar laten zien. U kunt ervoor kiezen om het eindejaarscadeau voor de werknemers te bedrukken met een gepersonaliseerde tekst. Zo laat u zien dat er tijd in is gestoken en dat u de persoon zeer erg waardeert.