Relatiegeschenken bouw

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod relatiegeschenken bouw

Relatiegeschenken bouw bedrukken: geweldige promotie kans!

Een relatiegeschenk is een geweldig promotiemiddel. Door het geven van een cadeautje aan uw relaties of medewerkers straalt u betrokkenheid uit. Het presentje zal dan ook zeer gewaardeerd worden. Nog effectiever wordt het wanneer u het artikel laat bedrukken met uw naam of logo. Uw naam wordt niet alleen geassocieerd met dit cadeau, ook wordt uw naam elke keer gezien wanneer het artikel gebruikt wordt. Mis die kans niet!

Hoe werkt dat nou precies, het bedrukken van relatiegeschenken bouw?

Omdat het uitzoeken en laten bedrukken van relatiegeschenken bouw voor u geen dagelijkse kost is volgen hier een aantal belangrijke punten.

  • Aantallen/oplage: de prijs van uw bestelling hangt af van het aantal producten dat u bestelt. Hoe meer producten, hoe lager de prijs per stuk.
  • Druktechnieken: elk soort materiaal heeft zo zijn eigen techniek van bedrukken. Onze medewerkers hebben deze kennis in huis, elk artikel wordt op de beste manier voorzien van een opdruk. De kwaliteit is gegarandeerd, ook na meerdere keren gebruik blijft het logo spatzuiver!
  • Digitaal aanleveren logo: wij hebben uw digitale logo nodig om de producten te bedrukken. Op onze site staan de specificaties over de aanlever formaten. Komt u hier niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg.
  • Offerte: de totaalprijs is afhankelijk van o.a. het soort bedrukking en het aantal artikelen. Wij kunnen een exacte prijsopgave voor u maken. U vraagt supersnel online een offerte aan. Uiteraard is dit altijd geheel vrijblijvend.
  • Digitale proefdruk: wanneer u uw relatiegeschenken bouw bij ons laat bedrukken krijgt u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Hierop kunt u beoordelen of de opdruk voldoet aan uw wens. Pas nadat u het eens bent met de proefdruk gaan wij de artikelen daadwerkelijk bedrukken.

Wist u dat u op onze site eenvoudig gebruik kunt maken van de live chat? Wanneer u tijdens het winkelen tegen een vraag aanloopt stelt u deze in het chatscherm. Onze medewerkers staan voor u klaar om direct te antwoorden op uw vraag. Dat maakt het uitzoeken van uw relatiegeschenken bouw wel zo makkelijk!