Bijzondere relatiegeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bijzondere relatiegeschenken

Uw bijzondere relatiegeschenken bedrukken met uw naam, logo of tekst naar keuze

Wanneer u de juiste relatiegeschenken heeft gevonden laat u ze bij ons eenvoudig bedrukken met uw naam of logo. Of wat dacht u van een mooie, persoonlijke tekst? Wij beschikken over een eigen drukkerij. Onze ervaren medewerkers weten precies welke druktechniek het beste past bij welk artikel. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit van de opdruk. Ook na intensief gebruik zal de bedrukking er nog als nieuw uitzien. Dat is toch hoe u het liefste ziet? Uw bijzondere relatiegeschenken krijgen een persoonlijk tintje door de unieke opdruk. Dat maakt het geven nog specialer.

Speciale relatiegeschenken

Uw partners, zakenrelaties of personeel verrassen met een speciaal cadeau? Iets waarmee u echt indruk maakt? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Binnen ons aanbod vindt u gegarandeerd een cadeau wat opvalt en met dank in ontvangst genomen zal worden. GiftsDirect voorziet uw bijzondere relatiegeschenken van een kwalitatieve bedrukking zodat het logo mooi uitkomt op het product. Vraag een gratis digitale proefdruk aan om alvast een goede indruk te krijgen!

Het bestellen van uw bijzondere relatiegeschenken

Het bestelproces is eenvoudig te doorlopen. Nadat u een artikel in de webshop heeft uitgezocht vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Tip: stuur bij het aanvragen van de offerte direct uw logo mee, zo kunnen wij een prijs op maat voor u maken. Gaat u akkoord met de offerte dan plaatst u de bestelling. U krijgt altijd eerst een digitale proefdruk van ons. Pas als u hier helemaal tevreden mee bent gaan wij aan de slag met het bedrukken van uw producten. Dit proces verloopt razendsnel. Voor u het weet staat de bezorger al met uw bestelling op de stoep!