Kleine relatiegeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kleine relatiegeschenken

Kleine relatiegeschenken inclusief uw eigen bedrukking

Bent u op zoek naar promotionele artikelen die u makkelijk kunt uitdelen? Of naar relatiegeschenken voor op een beurs? Denk dan bijvoorbeeld eens aan bedrukte pennen of notitieboekjes. Dit zijn artikelen die altijd makkelijk weg te geven zijn en goed van pas komen. Wilt u een net iets origineler uitdeelcadeautje? Misschien is een rolmaat, eventueel met sleutelhanger, dan wel wat voor u.

Kleine geschenkjes

Kleine geschenkjes zijn altijd leuk om weg te geven! Iedereen vindt het leuk om cadeaus te krijgen, hoe klein het cadeau ook is. Zeker als het een origineel, grappig, of verrassend geschenkje is dat mensen niet verwachten. Denk bijvoorbeeld aan artikelen voor in de keuken, vrije tijd geschenken of drinkflessen. Standaard kleine geschenkjes zoals pennen, snoepgoed en flesjes water doen het altijd goed op beurzen en evenementen.

Denk er bij het bestellen van kleine geschenkjes goed over na wat u uit wilt stralen. Als u duurzaamheid belangrijk vindt, doet u er goed aan om kleine geschenkjes uit te kiezen die duurzaam of ecologisch verantwoord te zijn. Wilt u weten waar u uit kunt kiezen? Bekijk onze eco relatiegeschenken. Heeft u een modern bedrijf? Dan kunt u als kleine geschenkjes telefoonhoesjes bedrukken of leuke gadgets bestellen.

Kleine geschenkjes bedrukken

Ook kleine geschenkjes kunt u prima bedrukken met uw logo. Uw logo wordt dan klein en goed leesbaar weergegeven. Bij Giftsdirect hebben we een eigen drukkerij in huis. Hierdoor kunnen we snel alle artikelen bedrukken en bent u geen nummer. Wij benaderen klanten persoonlijk en leveren snel! Ook ontvangt u altijd een digitale proef zodat u precies kunt zien of het logo op de juiste plek staat.

Geschenkjes om uit te delen: voordelig en persoonlijk

Geschenkjes voor op de beurs, bij een studentenparty, voor een jubileum of om mee te geven aan relaties… U vindt voor elke gelegenheid de perfecte geschenkjes bij GiftsDirect! Bedrukt met uw naam, embleem, logo of tekst naar keuze: persoonlijk en uniek. Scherpe prijzen, persoonlijke service en hoge kwaliteit gegarandeerd!

Bedrukte geschenkjes: de uitgelezen promotiekans!

Wilt u uw naam verspreiden? Bedrukte geschenkjes zijn dé manier. Een leuk product dat veel gebruikt wordt met uw naam erop, zo wordt uw bedrijf steeds weer onder de aandacht gebracht. Een promotiekans die u niet wilt missen! Veel geschenkjes worden op diverse plaatsen gebruikt en zo verspreid uw naam. Denk maar eens aan een bedrukte pen, die blijft nog weleens ergens liggen. Perfect voor u. Of een waterfles: mensen nemen hem mee in de trein, zetten hem op tafel in een schoolklas of bij een vergadering. Uw naam en logo dus breed in beeld!

Uw geschenkjes snel en zorgvuldig geleverd

Natuurlijk wilt u de geschenkjes het liefst zo snel mogelijk in huis hebben en beginnen met uitdelen. Daarom hebben wij een supersnelle service. We werken zorgvuldig en snel. Voordat we beginnen met bedrukken krijgt u altijd eerst een gratis digitale drukproef. Pas als deze helemaal voldoet aan uw wens starten we de productie. Zo weet u zeker dat de geschenkjes precies voldoen aan uw wens. Na goedkeuring van de drukproef gaat het razendsnel. Gemiddeld heeft u uw bestelling dan binnen 5-7 werkdagen binnen.

Wacht niet langer, vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet heeft u de leukste, persoonlijke, geschenkjes in huis! Neem bij vragen gerust contact met ons op.