Relatiegeschenken aftrekbaar

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod relatiegeschenken aftrekbaar

De regels veranderen

De regels veranderen regelmatig. Wij adviseren u daarom om de website van de belastingdienst te raadplegen voor de meest actuele stand van zaken met betrekking tot de regelgeving rondom het aftrekken van de btw van relatiegeschenken.

Bij Giftsdirect vindt u een groot aanbod aan goedkope relatiegeschenken dit is handig wanneer u meerdere keren per jaar iets aan uw zakelijke contacten wil geven. Wanneer u voor een eenmalig exclusief relatiegeschenk kiest, kunt u ook prima terecht in onze webwinkel. We bieden zeer veel unieke artikelen onder de belastinggrens aan.

Wanneer is een relatiegeschenk aftrekbaar?

In Nederland gelden over het algemeen de volgende regels die u kunt volgen om te weten of uw relatiegeschenk aftrekbaar is:

1. Het relatiegeschenk is aftrekbaar als het bedoeld is om een zakelijke relatie te onderhouden

2. Relatiegeschenken valleen onder de WKR (werkkostenregeling). Wat inhoudt dat u maximaal 1,7% van de totale fiscale loonsom mag uitgeven aan uw personeel, inclusief dus relatiegeschenken. Als u onder dit bedrag zit zijn de relatiegeschenken aftrekbaar.

3. Ze kosten per jaar per persoon meer dan €227,00 excl. BTW. Belangrijk is hierbij wel dat als u over dit drempelbedrag heen gaat u de BTW wel moet afdragen.