Goedkope kerstpakketten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope kerstpakketten

Kerstsokken

Kersttruien op maat

Goedkope kerstpakketten bedrukken

Bij Giftsdirect kunnen we goedkope kerstpakketten al vanaf €10,- aanbieden. Hoe leuk is het om een eigen logo of tekst op het kerstpakket te bedrukken? Door een logo of tekst op goedkope kerstpakketten te bedrukken zorgt u voor een gepersonaliseerde cadeau. De ontvanger van het pakket zou het meer waarderen omdat ze het gevoel hebben dat er veel tijd in het kerstpakket heeft gezeten. Er is immers nagedacht over een leuke tekst met logo in plaatst van de standaard flesjes wijn.

 

Ons assortiment kerstpakketten

We hebben verschillende soorten kerstpakketten voor bepaalde sectoren of in verschillende kleuren. Zo hebben we het transport pakket waarbij er pasta wordt gegeven in de vorm van een vrachtwagen. Vanaf 500 stuks €10,- per stuk een zeer leuke en goedkope kerstpakketten. Of het rood-zwart genieten kerstpakket die vanaf €14,99,- te koop is. Ideaal als dit combineert met de bedrijfskleuren. Kortom, de keuze is reuze. Indien u de wensen heeft om te bedrukken helpen we u graag.

 

Speciale wensen?

Om teleurstelling te voorkomen raden we u aan om tijdig voor de kerstperiode de bestelling door te geven. Sommige modellen kunnen namelijk vroegtijdig uitverkocht zijn. Indien u speciale wensen heeft kun u contact opnemen via onze contactpagina. We kunnen gratis een vrijblijvende offerte opmaken zodat uw goedkope kerstpakketten daadwerkelijk ook zo goedkoop mogelijk worden aangeboden. We leveren door heel Nederland, dus schroom niet om contact op te nemen. We willen u graag helpen aan goedkope kerstpakketten.