Duurzame kerstgeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod duurzame kerstgeschenken

Milieuvriendelijke kerstgeschenken voor een warme kerst

We hebben duurzame kerstgeschenken van ecologische materiaal of kerstgeschenken die ervoor zorgen dat u de kachel minder hard hoeft te zetten. Gebruik bijvoorbeeld een warmwaterkruik met een leuk kerstmotief om gezellig warm op de bank te zitten zonder de kachel hoger te zetten. Niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens gezelliger. Geen zin om te wachten tot de kruik warm is geworden? Kies dan voor de leuke kerstman deken Istra die gelijk warmte biedt zonder de thermostaat hoger te zetten.

 

Duurzame kerstgeschenken die herbruikbaar zijn

Naast de duurzame kerstgeschenken die ervoor zorgen dat u warm blijft zonder een torenhoge gasrekening hebben we ook herbruikbare kerstpakketten. Zo hebben we drie kerstpakketten met duurzame kerstgeschenken die u meermaals kunt gebruiken. Zo heeft de verpakking van de toast op de achterkant een ansichtkaart die u kunt gebruiken om de ander per post fijne kerstdagen te wensen. Of de zijkant van de kaaskoekverpakking die gebruikt kan worden als boekenlegger. Tevens is de snij- en serveerplank van bamboe materiaal waardoor het biologisch afbreekbaar is.

 

Duurzame kerstgeschenken bedrukken

Het is mogelijk om de kerstartikelen op deze pagina te bedrukken met eigen logo of tekst. Zo maak je de duurzame kerstgeschenken nog unieker. Door de producten te personaliseren met uw eigen ontwerp bedrukking wordt de waardering van de mensen nog groter. Geef uw wensen van bedrukking gemakkelijk door via de productpagina en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan. Zodra we de aanvraag hebben ontvangen ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking op de duurzame kerstgeschenken en weten we zeker dat uw verwachtingen worden waargemaakt.